Projektledare / Leveransprojektledare till Telia Company

Projektledare / Leveransprojektledare till Telia Company

Har du erfarenhet inom projektledning? Motiveras du av att driva kundnära projekt och vill du ges möjlighet att påverka både affär och leverans? Som projektledare hos Telia Company arbetar du i varierande projekt hos välkända aktörer.

Om företagetTelia Company är den nya generationens telekomföretag. Deras cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. De har bestämt sig för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder.

Nu söker Telia Company en projektledare för att stärka och utveckla leveransen till sina företagskunder. Uppdraget är en hyrrekrytering och en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Bravura och arbeta som konsult. Telias intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ArbetsuppgifterSom projektledare ansvarar du för att leda och samordna leveransprojekt för Telias företagskunder inom både privat och offentlig sektor. Projekten innefattar hela Telias utbud av tjänster och produkter vilka delas in i kategorierna telefoni och datakommunikation. Leverans av molnbaserade växeltjänster, nätverkslösningar, supportverktyg och digitaliseringsverktyg är samtliga exempel på projekt du leder i rollen. Kunderna verkar inom både privat och offentlig sektor och varierar i storlek, från cirka 100 till 40 000 anställda. Du hanterar både nationella och globala projekt, där majoriteten berör svenska kunder.

I dina projekt har du ett uttalat affärs- och leveransansvar, där du driver dialog med kund samt leder ditt projektteam i arbetet. Du ansvarar själv för att sätta ihop teamet, som ofta består av 5-10 personer vilka arbetar som tekniker, leveranskoordinatorer och orderadministratörer. I rollen arbetar du nära Telias säljorganisation, där du som projektledare deltar redan i offert-stadiet i syfte att säkerställa korrekta tid- och kostnadsestimat. Som projektledare erbjuds du även möjligheten att utveckla Telias affär gentemot sina kunder, där du har möjlighet att driva övriga projekt hos kunden i konsultform. Dessa projekt kan beröra förändringar och effektiviseringar inom IT. Som projektledare på Telia erbjuds du möjligheten att arbeta i en varierad och kundfokuserad roll där du tilldelas ett tydligt ägandeskap för dina projekt och får nyttja ditt affärsmässiga tänk.

Formella krav
  • Du har några års erfarenhet som projektledare
  • Du har erfarenhet från verksamheter inom teknik och/eller IT
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Erfarenhet av telekombranschen och Telias produkter/tjänster ses som starkt meriterande tillsammans med certifikat inom projektledning
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med ett tekniskt intresse som tar ett stort ägandeskap i dina projekt och som trivs med att arbeta målfokuserat. Du har en god förståelse för affärsmässiga principer och trivs i en roll där du får nyttja denna förmåga i syfte att bemöta och utveckla verksamheters behov. Att arbeta i en kommunikativ roll med kundfokus ser du som motiverande och du är trygg i kontakt med andra. Vidare har du förmågan att ta initiativ i din yrkesroll samtidigt som du tar ansvar för att driva igenom dessa och komma till avslut.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Projektledare, leveransprojektledare, projektledning, projekt, IT, datakommunikation, IT-projektledare, telekom, teknik, heltid, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.