Produktionskoordinator till Lindström Group

Produktionskoordinator till Lindström Group

Arbetar du som team ledare i dagsläget och är redo för nya utmaningar? Vi söker dig med ett stort engagemang som vill ta det övergripande ansvaret för en produktionsverksamhet.

Om företagetLindström är ett av Europas ledande textilserviceföretag med över 165 års erfarenhet inom textilbranschen. Lindström erbjuder servicelösningar för företags olika behov av textilier, arbetskläder och skydd. Comforta är en del utav Lindström Group och de är specialiserade på textilservice för hotellbranschen. Företaget äger och tillhandahåller textiler som hyrs ut till framförallt hotell i närområdet, men även inom restaurangbranschen.

ArbetsuppgifterI rollen som Produktionskoordinator har du ett personalansvar för cirka 14 personer. Du arbetar strategiskt med planeringen av den löpande produktionen och leveranserna. Du driver förbättringsarbeten kring produktionen och arbetar löpande med effektivisering av verksamheten. I tjänsten ingår ett nära samarbete med kundansvarig där ni säkerställer hög kundnöjdhet, du kommer även att ansvara för uppstarten av nya kunder. Vidare har du även budget- och inköpsansvar kring nya textiler och ett övergripande arbetsmiljöansvar kring personalen.

Formella krav
  • Något års erfarenhet med ansvar inom en produktionsverksamhet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Du innehar B-körkort
För att lyckas i rollen som Produktionskoordinator är du en driven och ansvarstagande person som motiveras av att leda och planera grupper. Du motiveras av att få sätta igång projekt och du driver av egen kraft igång nya projekt. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och du sätter upp och håller tidsramar. Vidare har du en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning.

Övrig information
Start: enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktionskoordinator, produktion, ansvar, personalansvar, budget, inköp, tvätteri, Comforta, Lindström Group, heltid, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.