Platschef till Sandahls Grus & Asfalt AB

Platschef till Sandahls Grus & Asfalt AB

Har du flerårig erfarenhet inom beläggning eller närliggande verksamhet och vill ta nästa kliv i karriären? Sandahls Grus & Asfalt söker dig som vill kliva in i rollen som platschef, en möjlighet att fortsätta utvecklas tillsammans med kompetenta och flitiga kollegor.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sandahls Grus & Asfalt AB.

Om företagetSandahls Grus & Asfalt AB är ett företag inom Sandahlsbolagen som varit verksam inom asfaltsbranschen i närmare 30 år.

Affärsidén för Sandahlsbolagen med tillhörande dotterbolag är: välmotiverade medarbetare, använda oss av bästa tillgängliga teknik, ständigt kundfokus, långsiktighet och uthållig ekonomi.

Sandahls Grus & Asfalt AB är i huvudsak verksamma i Västra Götaland och Småland. Företaget har i dagsläget cirka 70 anställda, som utför beläggningsarbeten med egen tillverkning till utläggning, Sandahls Grus & Asfalt AB är specialister med spetskompetens inom sitt område. Kunderna är främst Trafikverket, kommuner och industrier.

ArbetsuppgifterI rollen som platschef bär du högsta ansvaret att ta fram anbud och planera samt fullfölja de projekten som du räknar hem. Du bygger relationer med kunder, medarbetare och underleverantörer för att framgångsrikt och långsiktigt kunna driva och utveckla företaget tillsammans med övriga platschefer. Det är även ditt ansvar att hantera inköp och därigenom säkerställa att allt material finns på plats inför varje projekt, det är viktigt att varje arbetslag har det de behöver inför varje enskild arbetsdag eller projekt. Som platschef planerar du även in vilka arbetslag som ska vara på vilka projekt och skapar en tidsplan för arbetet som ska utföras. Vidare ansvarar du för att projekten blir slutförda i tid och med rätt kvalité.

På Sandahls Grus & Asfalt är alla ett team, vilket innebär att vi hjälps åt för att ta projekten i mål. Därtill har du personalansvar samt arbetsmiljöansvar för arbetslagen på dina projekt, vilket medför ansvar över allt från fysiska arbetsmiljön till individernas personliga hälsa.

Formella krav
  • Du har gärna flerårig arbetslivserfarenhet inom anläggnings- eller beläggningsarbete
  • Du har erfarenhet av kalkylering, resursplanering och driva projekt
  • B-körkort
  • Meriterande: teknisk utbildning, ledarskapserfarenheter, kund-/säljarbete
Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Du har även en naturlig förmåga att skapa och bibehålla relationer på alla nivåer såväl inom organisationen som med kunder. Vilket gör att du behärskar rollen som platschef, där du arbetar mot flera kontaktytor dagligen. Du förväntas stötta och leda allt från kunder till yrkesarbetare för att nå era gemensamma mål framåt. Vidare är du en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och planera ditt och andras arbete. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Avslutningsvis är du en person som är noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och ditt arbete genomsyras av ett allmänt kvalitets och affärsmässigt tänk.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Småland och Västra Götalands län
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Grus, asfalt, heltid, arbetsledare, asfalterar, anläggare, väg, Jönköping, Göteborg, Småland, platschef
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!