Meriterande extrajobb / kundvårdare / Customer Success Manager till VONT

Meriterande extrajobb / kundvårdare / Customer Success Manager till VONT

Studerar du ekonomi, Management eller kanske marknadsföring? Vill du skaffa dig meriterande erfarenheter inom B2B? VONT är ett startupföretag som driver snabb tillväxt. Nu är de i behov av en ny medarbetare på deltid, som kan vårda och utveckla deras kundsammarbeten.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos VONT.

Om företagetVONT AB är det första svenska företaget som både tillverkar och levererar Closed Pod Systems, med fokus på spännande smaker och en enkel användarupplevelse. Då företaget har huvudkontor i Stockholm är VONT särskilt stolta över att så många av företagets kunder i Sverige har kommit att uppskatta VONTs produkter.

VONTs kontor ligger i centrala Jönköping, där ytterligare två kollegor kommer att arbeta. Tjänsten är på 10 timmar i veckan som utgångspunkt, där företaget erbjuder stora utvecklingsmöjligheter.

ArbetsuppgifterI rollen som kundvårdare är dina huvudsakliga ansvarsuppgifter att vårda befintliga kundrelationer, agera kundsupport mot företagets återförsäljare samt bidra till merförsäljning av företagets produkter. Detta innebär att du ansvarar för att administrerar kundföretagens kontaktuppgifter och annan aktuella data, men främst att du har regelbunden telefonkontakt med företagskunder och följer upp VONTs försäljning tillsammans med återförsäljarna. Efter en tid börjar du även besöka företagskunder runt om i Sverige, för att skapa en personlig relation till VONT och dig som kundansvarig. Därtill förväntas du bidra till merförsäljningen av VONTs produkter via att bibehålla en god kunddialog. Detta gör du genom att planera och utföra aktiviteter som telefonsamtal och möten med företagets kunder, där du presenterar nya smaker och säkerställer att kundföretagen har tillräckligt med produkter på plats.

VONT vill att du ska växa in i företaget och erbjuder dig möjligheten att involveras i andra delar av verksamheten om intresset och viljan finns.

Formella krav
  • Du har minst ett år kvar på dina eftergymnasiala studier
  • Du har B-körkort
  • Meriterande: erfarenhet inom kundservice och/eller B2B försäljning
  • Meriterande: kunskap inom Excel, marknadsföring via sociala medier och/eller Photoshop
Vi tror att du som söker har en god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Du har dessutom en positiv inställning och tycker om att ha många kontaktytor. Dina styrkor är att du duktig på att lyssna på andras idéer och åsikter och på så sätt skapar du förtroende hos dina kunder. Detta gör du genom att vara uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra och du sätter alltid kunden i fokus. Vidare har du även ett intresse för affärer och verksamheten i sin helhet. Till sist ser vi att du uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Du räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: extrajobb, deltid, jönköping, marknadsföring, B2B, försäljning, kundservice, ekonomi, administration, meriterande, business, customer succes manager, kundvårdare,
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!