Junior Mekatronikingenjör till stor internationell koncern

Junior Mekatronikingenjör till stor internationell koncern

Är du i början av din karriär och lockas utav att få utveckla produkter i världsklass? Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse som lockas utav att arbeta på ett stort internationellt bolag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FÖRETAGET.

Om företagetFöretaget är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder. Vi berättar mer om företaget under intervjun.

ArbetsuppgifterI rollen som mekatronikingenjör får du arbeta med strategiskt viktiga produkter med stor tillväxtpotential för företaget. Du ansvarar du för att utvärdera elektronik / mjukvara i företagets produkter, laddare och batterier. Du tillhör gruppen Professional Battery Products där ni tillsammans ansvarar för företagets produkter inom handhållna professionella batteriprodukter. Tillsammans med teamet arbetar du med utvärdering samt att ta fram förslag på testutrustning. Detta innebär att du arbetar med mätning och verifiering samt avrapportering av produkternas tekniska egenskaper.

Du erbjuds både intern och extern utbildning av testutrustning och programspråk för att du ska få de bästa förutsättningarna för rollen. Tjänsten erbjuder dig även goda utvecklingsmöjligheter.

Formella krav
  • Högskoleingenjör med inriktning mot mjukvara och/eller elektronik
  • Teknisk förståelse och intresse
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Som person har du en god teknisk förståelse och förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete. Då ditt arbete ofta bedrivs i projektform med breda kontaktytor är det viktigt att du är socialt säker samt att du trivs av att arbeta tillsammans med andra. Vidare är du öppen för förändringar och kan snabbt ändra ditt förhållningssätt i arbetet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Huskvarna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mekatronikingenjör, ingenjör, högskoleingenjör, testsystemsingenjör, mekatronik, test, mjukvara, batteri, laddare, elektronik, uppdrag, heltid, Huskvarna, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.