Mekanikkonstruktör / Mekanikingenjör till stort internationellt bolag

Mekanikkonstruktör / Mekanikingenjör till stort internationellt bolag

Vill du vidareutvecklas inom mekanisk konstruktion? Vill du dessutom vara med i nyutvecklingsprojekt och göra avtryck? Vi erbjuder dig en roll med varierande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter!

Om företagetFöretaget är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder. Vi berättar mer om företaget under intervjun.

ArbetsuppgifterI rollen som mekanikkonstruktör arbetar du med konstruktion av plastdetaljer i nyutvecklingsprojekt där du utvecklar nästa generations robotgräsklippare. Du ges ett stort ansvar i projekten där du är med i hela processen från konceptutveckling och design, till industrialisering av produkterna och uppföljning. Du ges möjlighet till ett brett nätverk både internt och externt samtidigt som du kommer att samarbeta med dina kollegor i projektteamen.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom mekanik, konstruktion och/eller maskinteknik
  • Erfarenhet av konstruktion av formbundna plastdetaljer
  • Erfarenhet av CATIA
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse som vill vidareutvecklas och göra avtryck inom mekanisk konstruktion. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att ta egna beslut i arbetet. I rollen arbetar du nära dina kollegor både inom den egna avdelningen likväl som med andra enheter och därför är det viktigt att du är bra på att kommunicera och samarbeta. Du är öppen inför förändringar samt har lätt för att ändra ditt synsätt och förhållningssätt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos kund. Det finns goda möjligheter till förlängning och överrekrytering av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Huskvarna, Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mekanikkonstruktör, mekanikingenjör, mekanik, teknik, ingenjör, CATIA, CAD, konstruktion, konstruktör, projekt, design, utveckling, test, konsult, uppdrag, heltid, internationell koncern, trädgård, Huskvarna, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.