Maskinoperatör / operatör / mekaniker

Maskinoperatör / operatör / mekaniker

Har du ett intresse för teknik och motiveras du av att ständigt utvecklas? Trivs du med ett fysiskt arbete och värdesätter kvalitet i arbetet? Här erbjuds du en praktisk roll i ett sammansvetsat team.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Företaget.

Om företagetFöretaget erbjuder olika typer av tillverkning av värmebehandlad metall, anpassat utifrån kundens krav och önskemål. Sedan företaget bildades för 40 år sedan har man skapat en gedigen kunskapsbank och filosofi inom härdningsprocesser. Service och kvalitet är två kärnvärden som genomsyrar organisationen och arbetet och där du ingår i ett sammansvetsat team med målsättning att erbjuda sina kunder högsta kvalitet. Mer information om företaget ges vid en intervju.

ArbetsuppgifterI rollen som maskinoperatör arbetar du i produktionen där flera olika typer av produkter av metall, såsom skruvar och bromsaxlar, byggs och genomgår värmebehandling för olika ändamål. Du arbetat med att bygga om strukturen i produkter och att säkerställa att processen sker på ett säkert sätt och utförs enligt de krav på kvalitet som ställs. Därtill arbetar du tillsammans med kollegor med att ta emot godsleveranser, bokar leverans av färdigt gods till kund samt följer upp order och dokumentation. Du kommer att få introduktion i arbetet av kollegor som har mångårig erfarenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som är intresserad av att utveckla dina tekniska kunskaper.

Du arbetar nära i team med fyra kollegor måndag-torsdag klockan 07.00-16.00 och fredag klockan 07.00-13.30. Jour på helger förekommer.

Formella krav
  • Praktisk bakgrund som fordonstekniker, bilmekaniker, montör eller likvärdigt
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande med erfarenhet av arbete inom värmebehandling
För att du ska trivas och lyckas i rollen som maskinoperatör ser vi att du är praktiskt lagd och har ett intresse för teknik. Som maskinoperatör arbetar du både självständigt och i team, varför du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Då arbetet bland annat kräver dokumentation och att följa instruktioner är du också ansvarstagande och noggrann samt värdesätter hög kvalitet i arbetet. Arbetet innehåller vissa lyft och det är en fördel att du har en god kroppsfysik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Huskvarna, Jönköping
Lön: Fast lön, enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: maskinoperatör, operatör, mekaniker, bilmekaniker, tekniker, servicetekniker, maskin, metall, härdning, värmebehandling, svets, industri, heltid, Huskvarna, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!