Letar du arbete inom ekonomi i Jönköpingsområdet?

Letar du arbete inom ekonomi i Jönköpingsområdet?

Gasellföretaget Bravura expanderar och genom störst engagemang och smartast lösningar vill vi stärka tillväxten och utöka kundsamarbeten i Jönköping. Just nu letar vi efter dig med erfarenhet eller utbildning inom ekonomi.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid med goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Som konsult via oss får du tillgång till ett brett nätverk och konsultrollen blir ett nästa steg i din karriär. Du blir tilldelad en dedikerad konsultchef som följer dig i karriären och hjälper dig i din kommande utveckling.

Om företagetBravura är ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Idag finns Bravura i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Linköping; Jönköping är en given punkt där vi nu expanderar för att komma närmre företag och arbetssökande i landet. På våra kontor arbetar drygt 160 medarbetare, men den största delen av våra anställda, idag cirka 500 konsulter, arbetar ute på uppdrag hos våra kunder.

ArbetsuppgifterFöretag i Jönköping letar ständigt nya medarbetare inom ekonomi. Vi har uppdrag för dig som vill jobba heltid med löpande ekonomiarbete. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är löpande bokföring, kund-och leverantörsreskontra, fakturering, felhantering av fakturor, avstämningar av betalningar, kontoavstämningar mm.

Vi vill höra vad du är intresserad av för att kunna matcha din kompetens med rätt jobb för dig. Vi träffar löpande spännande kandidater på förutsättningslösa intervjuer, så sök tjänsten för att bli tillgänglig för jobberbjudanden som du kanske inte kan tacka nej till.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Arbetslivserfarenhet inom ekonomi
  • God dator- och systemvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi söker dig som har ett stort intresse för arbetsområdet. Du är utåtriktad och har ett intresse av att inkludera kollegor samt trivs du i en arbetsgrupp som värdesätter samarbete. Du är mycket noggrann med detaljer i ditt dagliga arbete och du ansvarar även för att ditt arbete håller hög kvalitet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, ekonomi, ekonom, kund-och leverantörsreskontra, bokföring, fakturering, redovisning, redovisningsekonom, heltid, uppdrag, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.