Löneadministratör till ledande tjänsteföretag

Löneadministratör till ledande tjänsteföretag

Lockas du av att arbeta i en stor organisation inom logistikbranschen där du får vidareutveckla dina kunskaper inom löneadministration? Trivs du i en roll som kräver noggrannhet och struktur där du får ta eget ansvar? Vi söker vi dig som är tillgänglig omgående för ett heltidsuppdrag under semesterperioden.

Om företagetFöretaget är ett av de största 3PL-bolagen i Norden, med över 200.000 kvadratmeter i egna logistikcenter. Företaget erbjuder logistiktjänster till ledande företag inom detaljhandel, konsument, mode, elektronik, media och e-handel.

ArbetsuppgifterI rollen som löneadministratör är du en del av löneadministrationsteamet som består utav en grupp om två löneadministratörer. Tillsammans arbetar ni med att administrera ca 900 löner, för både tjänstemän och kollektivanställda. I arbetet ingår själva lönekörningen, avtalsadministration, utlägg och reseräkningar samt myndighetsrapportering (pensioner, skatter, etc).

Detta är ett vikariat på sex månader men för rätt person finns det möjlighet till avancemang inom bolaget.

Formella krav
  • Minst något års erfarenhet inom löneadministration, där du har kännedom om hur löneprocessen fungerar
  • God vana av att läsa och tyda avtal
  • Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom området
  • Det är meriterande om du tidigare arbetat i Agda Lön eller liknande lönesystem
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Vi söker dig med intresse för detaljer och förmågan att vara noggrann och skapa struktur i ditt dagliga arbete. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver ditt egna arbete vidare. Vi tror att du är tillmötesgående i ditt bemötande och att du har förmågan att hjälpa andra samt att du föredrar ett arbete med ett högt arbetstempo.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: omgående
Plats: enligt överenskommelse
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: löneadministratör, lönespecialist, löneadministration, lön, ekonomi, administration, heltid, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Vikariat
Sista ansökningsdag löpande (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.