Key Account Manager till Xperitus

Key Account Manager till Xperitus

Vill du utvecklas och ta nästa steg i din karriär? Lockas du dessutom av en roll med breda kontaktytor? Då ska du ta chansen och söka denna tjänsten!

Om företagetXperitus grundades 2008 av en grupp erfarna konsulter inom affärsprocesser och implementering av affärssystem. De är ett konsultbolag med kontor i Jönköping (huvudkontor), Göteborg, Stockholm och Köpenhamn.

Xperitus är specialiserade på implementationer av affärssystem och systemintegration och tillhandahåller konsulttjänster relaterade till Oracle JD Edwards och Oracle NetSuite. De kombinerar erkända färdigheter och kunskaper med bred erfarenhet inom olika branscher, vilket gör att de kan erbjuda kostnadseffektiva tjänster som är innovativa och skapar värde för deras kunder. Xperitus arbetar främst mot större företag och har kunder över hela Europa.

I Jönköping arbetar det 22 konsulter, varav 6 personer är delägare. Hos Xperitus får du fördelarna så som närhet till kollegor, korta beslutsvägar med möjlighet till att påverka, flexibla arbetstider och generösa förmåner. Xperitus värdesätter att ha roligt på jobbet, därav brukar de arrangera gemensamma aktiviteter en gång i månaden.

ArbetsuppgifterI rollen som Key Account Manager ansvarar du för hela försäljningsprocessen vad gäller både nya-och befintliga kunder. Du planerar och genomför kundbesök där det viktiga blir att förstå kundens verksamhet. Ditt mål är att utveckla samarbetet, skapa fler möjligheter, affärer och relationer. En stor del av arbetet består av försäljning av affärssystemet NetSuite för nya kunder, men du kommer även att ha ett kundansvar för de befintliga, större kunderna.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet av komplex försäljning, gärna affärssystem
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
För att trivas i rollen är du en person som har förmåga att vara drivande och fatta egna beslut. Du får energi av att umgås och föra dialoger med nya människor och du kan uttrycka dig på ett pedagogiskt och informativt sätt. Du har lätt för att skapa nya relationer och du trivs i en roll med breda kontaktytor. Vidare bygger på ett genomtänkt sätt relationer till andra människor, visar ett stort intresse för andra och andras perspektiv.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Xperitus.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Key Account Manager, säljare, försäljning, sälj, marknad, kunder, ERP, affärssystem, NetSuite, affär, affärer, rekrytering, heltid, Xperitus, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.