Junior utvecklare till Invid

Junior utvecklare till Invid

Är du i början av din karriär som utvecklare? Är du duktig på programmering och har erfarenhet av att arbeta i Microsoft? Vill du bli en del av ett mindre drivet team där du får arbeta med utveckling av applikationer? Just nu söker INVID deras nästa teammedlem.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Invid.

Om företagetINVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

På Invid arbetar det drygt 130 anställda fördelade på åtta orter. Det finns kontor i Anderstorp, Göteborg, Jönköping, Stockholm, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd.
Denna roll kommer att arbeta inom affärsområdet Verksamhetsstöd och tillhöra kontoret i Jönköping.

Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

ArbetsuppgifterSom junior utvecklare kommer du att arbeta med utveckling, underhåll och integrering av olika applikationer. Du kommer att både förvalta samt arbeta med nyutveckling av applikationer utifrån kundens eller projektorganisationens krav och önskemål. Du kommer att ingå i ett team där ni arbetar enligt agilt metodik. Du arbetar med hela processen och får vara med och ta ansvar och har nära till besluten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom IT
  • Innehar kunskap och vilja att lära dig mer av ASP.NET Core och C#
  • Har goda kunskaper av HTML, CSS, JavaScript
  • Du har även sen tidigare kunskap av Visual Studio och Git.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Meriterande: erfarenhet i UX/UI design, Bootstrap, Entity Framework, Microsoft SQL server, Angular, TypeScript.
  • Har du dessutom arbetserfarenhet från tillverkande industri är det en fördel, men inget krav.
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som tycker det är roligt att programmera. Du trivs med att både arbeta med frontend och backend och är involverad i hela processen. Du som person är initiativtagande och drivs av att hitta förändringar och utvecklingsmöjligheter och har inga problem med att ta egna beslut. Du trivs mycket bra med arbete i team och är även bekväm med självständigt arbete. Då du kommer att tillhöra ett mindre team är det viktigt att du är samarbetsvillig. Vidare motiveras du av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Junior utvecklare, programmering, applikation, applikationsutveckling, systemutvecklare, software engineer, hardware, software, IT, teknik, data, HTML, CSS, JavaScript, Git, Visual Studio, ASP. NET, C#, UX/UI design, backend, frontend, fullstack, webbutvecklare, embedded systems, EPI-server, Jönköpings tekniska högskola, nyutexaminerad, Jönköping, Invid
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!