Junior affärssystemsäljare / ERP-säljare till INVID

Junior affärssystemsäljare / ERP-säljare till INVID

Vill du utveckla din förmåga att skapa kundrelationer och bli en del av ett drivet team som präglas av gemenskap? Har du dessutom ett intresse för teknik och ambitionen att växa i ett marknadsledande IT-bolag? Då är INVID ditt perfekta nästa steg i säljkarriären.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företagetINVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVID omsätter ca 250 MSEK och är drygt 110 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Verksamhetsstöd, Drift och Infrastruktur. Du blir en del av affärsområdet verksamhetsstöd, men även en del av INVIDs säljorganisation. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter samtidigt som din personliga kompetensutveckling och intresse står i fokus.

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du med att vårda och bygga vidare på befintliga kundrelationer. Du ansvarar för att vidareutveckla affären med hjälp av INVIDS tjänsteutbud kopplat till affärssystemet Pyramid. Detta gör du genom att strategiskt planera aktiviteter som ska genomföras för en god affärsrelation. Med en teknisk kunskap och en god personkännedom, skapar du förtroende hos kunden samt en förståelse för kundens verksamhetsprocesser. Därifrån offererar du tilläggstjänster som effektiviserar kundens flöden och processer i syfte av att utöka INVIDs affär. Vidare har du ett nära samarbete med både kunder och kollegor där ni tillsammans tar fram smarta verksamhetsanpassade lösningar till kunderna.

INVID erbjuder en bred kompetensutveckling inom både sälj och IT, detta genom bland annat system-utbildningar och personlig träning med en säljcoach. Du kommer dessutom tilldelas en mentor, som stöttar dig i det vardagliga arbetet. Framtidsplanen med tjänsten är att du så småningom ska ansvara för hela säljcykeln i takt med att du har växer in i din roll.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning och/eller kundservice
  • God förståelse för verksamhetsprocesser
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande: erfarenhet inom IT-branschen
För att trivas i rollen besitter du ett stort eget driv och motiveras av möjligheten att utmanas och utvecklas. Du har även ett allmänt intresse för IT och ser dig själv växa långsiktigt i rollen som affärssystemssäljare. Vidare har du en god social förmåga och är duktig på att bygga genomtänkta och långsiktiga relationer. Dina styrkor är att du duktig på att lyssna på andras idéer och åsikter och på så sätt skapar du förtroende hos dina kunder och kollegor. Du ser ditt arbete som en social mötesplats och uppskattar när arbetet ger möjlighet till nya kontakter och relationer. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Sammanfattningsvis är du uppmärksam och tillmötesgående som person, du trivs med att prata med kunder och motiveras av att ge förstklassig service. Det visar du med din förmåga att jobba rådgivande i kunddialogen och nyttja dina kollegors kompetens för att kunna leverera bästa möjliga lösning.

Övrig information
Start: Mars
Plats: Jönköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, account manager, junior säljare, affärsystemsäljare, ERP, kundansvarig, costumer relation, Jönköping, heltid, AM, IT, pyramid, kundservice
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!