Innesäljare / mötesbokare till Finnmera

Innesäljare / mötesbokare till Finnmera

Vill du utvecklas inom kundrelationer, försäljning och marknadsföring? Trivs du i en social yrkesroll där du driver ditt eget arbete framåt? Vi söker dig som vill starta din karriär i rollen som mötesbokare!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Finnmera har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Finnmera en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FÖRETAGET.

Om företagetFinnmera är aktiva inom Google Ads och är en helhetsleverantör inom området för sökmotormarknadsföring. Företaget vänder sig till kunder som har ambitionen att ta mer marknadsandelar, bli mer kostnadseffektiva och satsa på marknadsföring på internet.

Finnmera startades i början av 2003 och är beläget i Huskvarna. Här får du fördelarna så som personlig utveckling, närhet till kollegor och stor möjlighet att påverka. Du blir en del av ett härligt gäng där ni tillsammans driver tillväxten framåt.

ArbetsuppgifterI rollen som mötesbokare ges du möjligheten att bygga upp din egna kundstock samt hantera de digitala tjänster som Finnmera erbjuder. Detta innebär att du i början av din tjänst arbetar med att kartlägga och kontakta potentiella kunder över telefon med målsättning att boka upp ett möte till företagets ägare/säljare. Du ansvarar för prospektering där du analyserar marknaden och kontaktar de företag som kan ta del av Finnmeras tjänst. I rollen ingår även administrativt arbete då du samordnar de möten som du har bokat. När du har fått erfarenhet inom området kommer du att få ett eget kundansvar för de kunder som du har bokat in. Detta innebär att du får tillgång till egen kundstock där du arbetar med merförsäljning och förnyar avtal på de befintliga kunderna. Du arbetar nära dina kollegor och får möjligheten att utvecklas inom försäljning samt skapa ett stort kontaktnät.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Kunskap i Office-paketet
  • Meriterande: Kunskap och intresse inom marknadsföring och/eller försäljning
För att lyckas i rollen som mötesbokare tror vi att du är en person med ordningssinne som är trygg i dig själv med ett intresse för försäljning och resultat. Du är en tävlingsinriktad person som motiveras av att arbeta självständigt och ta stort eget ansvar över ditt arbete. Vi ser vidare att du är prestationsinriktad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål, både självständigt och tillsammans med andra.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Huskvarna, Jönköping
Lön: Grundlön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: innesäljare, mötesbokare, försäljning, sälj, säljare, resultat, marknad, marknadsföring, Google Ads, sökmotormarknadsföring, heltid, Jönköping, Huskvarna, Finnmera
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.