Informationssäkerhetskonsult / informationssäkerhet till INVID

Informationssäkerhetskonsult / informationssäkerhet till INVID

Lockas du av att arbeta i en varierad roll på en arbetsplats med en kultur som uppmuntrar till dialog och innovation? Har du dessutom kunskaper eller intresse inom informationssäkerhet samt vill arbeta i en utvecklande konsultroll? Ta då chansen och sök rollen som informationssäkerhetskonsult till INVID!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företagetINVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVIDs omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på åtta orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

ArbetsuppgifterI rollen som informationssäkerhetskonsult ansvarar du för att leda och genomföra uppdrag inom området informationssäkerhet hos kunderna. Du arbetar med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. I stor utsträckning arbetar du nära ledningsgruppen hos kunderna. Du arbetar med nuläges- och riskanalyser, tar fram strategier, leder och genomför ISO-projekt, utvärderar kundernas befintliga säkerhetsnivåer och ger expertstöd inför digitala investeringar. I uppdraget kan också ingå att i rollen som CISO arbeta systematiskt och långsiktigt med en kunds informationssäkerhet.

Du kommer ingå i ett IT- & informationssäkerhetsteam som erbjuder marknaden konsulttjänster inom både IT-säkerhet och informationssäkerhet. Förutom kunduppdrag, så kommer du också ha en viktig roll i INVIDs egna IT- & informationssäkerhetsarbete. Både avseende den egna ISO27001 certifieringen, men även i det interna arbetet med koncept- och metodutveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Akademisk examen inom IT/informationssäkerhet eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området, t.ex. IT-revision, genomfört riskanalyser och informationsklassning, drivit informationssäkerhetsprojekt, infört ledningssystem för ISO27000-serien eller NIST-CSF
  • Kunskaper som är särskilt meriterande för denna tjänst är:
  • Certifiering som ISO Lead Implementer, CISM, CISSP eller CISA
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Vi söker dig som är lyhörd och har en god förståelse för kundens behov. Du är serviceinriktad och drivande samtidigt som du har ett stort mått av ödmjukhet. Då du arbetar med rådgivning, ser vi att du har en god förmåga att kommunicera i termer som verksamhetsnytta snarare än teknik. Vidare har du en naturlig fallenhet för att arbeta i grupp på ett trivsamt och effektivt sätt, både avseende att producera resultat i dina uppdrag och för att kunna bidra till teamets utveckling.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Anpassas efter dig och ditt önskemål. I Småland finns kontoren i Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: informationssäkerhetskonsult, informationssäkerhet, IT-säkerhet, säkerhet, IT, konsult, ISO, CISM, CISSP, CISA, riskanalys, informationssäkerhetsprojekt, strategi, rådgivning, verksamhet, INVID, Småland, Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo, Västervik
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!