IT-supporttekniker / Servicedesk / IT

IT-supporttekniker / Servicedesk / IT

Gasellföretaget Bravura expanderar och genom störst engagemang och smartast lösningar vill vi stärka tillväxten och utöka kundsamarbeten i Jönköping. Just nu letar vi efter dig med erfarenhet inom IT-support.

Om företagetBravura är ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad och vårt långsiktiga mål är att fortsätta vår expansiva tillväxt med bibehållen lönsamhet. Idag finns Bravura i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Linköping; Jönköping är en given punkt där vi nu expanderar för att komma närmre företag och arbetssökande i landet. På våra kontor arbetar drygt 160 medarbetare, men den största delen av våra anställda, idag cirka 700 konsulter, arbetar ute på uppdrag hos våra kunder.

ArbetsuppgifterI rollen som supporttekniker arbetar du i flera kundleveranser med varierande arbetsuppgifter. Du sitter i första linjen och hanterar supportärenden som inkommer via telefon och mail. Ärendena kan röra både hård-och mjukvara så som användarsupport och felsökning inom områden som PC, mobiltelefoni, MS Windows, Active Directory, skrivare och konferensutrustning. Du ansvarar även för kommunikationen mellan användarna. Vidare tar du ansvar för de uppgifter du tar till dig utförs och kommunicerar på ett professionellt sätt samt bidrar till en ständig förbättring av verksamheten med kunden i fokus.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med högskoleutbildning inom området
  • Något års arbetslivserfarenhet som supporttekniker
  • Kunskap och erfarenhet inom Active Directory
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Meriterande: Erfarenhet av MS Windows, MS Office, MC Exchange, skrivare och konferensutrustning
Vi söker dig med ett stort intresse för IT och service. Du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och driva ditt arbete framåt. Med en positiv attityd antar du och löser de problem samt utmaningar som du stöter på. Vidare har du förmågan att tänka analytiskt och du är alltid mån om att ge förstklassig service.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar mellan 6-12 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-supporttekniker, supporttekniker, tekniker, support, IT, Acitve Directory, AD, Windows, konsult, uppdrag, heltid, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.