IT-säljare / lösningssäljare / säljare

IT-säljare / lösningssäljare / säljare

Är du en vass säljare med intresse för IT ? Vill du utvecklas i ett internationellt företag i frammarsch? Nu har du chansen att bli en del av Sharp Business System och deras stora satsningar framåt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sharp Business System Sverige AB.

Om företagetSharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Sharps historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter företaget skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50,000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Företaget är arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 45001 standarden och arbetar utifrån de globala målen som FN har beslutat för att nå ett hållbart samhälle 2030. I Sverige erbjuder Sharp marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.

Sharp söker dig som vill bli en i säljteamet på Sharps fräscha Jönköpingskontor, men även en del av hela IT organisationen i Sverige. Som säljare för Sharp har du en stor internationell organisation bakom dig, där du kan hämta kunskap, bidra med insikter och utveckla din kompetens inom både IT och sälj.

ArbetsuppgifterI rollen som IT- säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen vad gäller både nya-och befintliga kunder. Du planerar och genomför kundbesök där det viktiga blir att förstå kundens verksamhet. Ditt mål är att utveckla samarbetet, skapa fler möjligheter, affärer och relationer. Arbetet består av att förstå dina kunders behov och deras befintliga driftslösningar, för att kunna sälja in Sharps tjänster på ett kundanpassat och insiktsfullt sätt.

Du samarbetar med ett tiotal kollegor på plats i Jönköping, där ni tillsammans med it-teknikerna hittar de bästa lösningarna för era kunder.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning
  • Du har insikter i digitaliseringsprocesser och verksamhetsutveckling med hjälp av IT.
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi söker dig som känner dig säker i din roll som säljare och besitter kunskaper inom IT, Cloudtjänster och driftslösningar i synnerhet. Som person tar du stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter, du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och besitter förmågan att ta egna beslut. Du är analytisk och kan därigenom skapa smarta och insiktsfulla lösningar till dina kunder. Som säljare är du företagets ansikte utåt, du trivs i sociala sammanhang och du räds inte för att ta kontakt med nya människor. Avslutningsvis är du är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären. Du har dessutom en stark tävlingsinstinkt och har ett eget driv att dra in affärer och bygga nya relationer.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sälj, säljare, IT, IT- säljare, Microsoft, Microsoft 365, drift, driftlösningar, drift, Nässjö, Jönköping, heltid, Cloud, moln, molntjänster, Cloud tjänster, Account Manager
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!