IT-konsult till CloudIQ

IT-konsult till CloudIQ

Vill du vara en del av ett team på ett expansivt bolag inom molnbaserade lösningar? Vill du ha roligt på jobbet samtidigt som du levererar moderna IT-tjänster i världsklass?

Då ska du ta chansen att söka tjänsten som IT-konsult till CloudIQ.


Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos CloudIQ.

Om företagetCloudIQ gör din vardag enklare genom att leverera smarta lösningar för allt som rör infrastruktur i molnet. Dom arbetar med ett aktivt hållbarhetstänk och skräddarsydda lösningar, vilket bidrar till både ökad användning och effekt av er investering.

Sedan starten 2020 är CloudIQ en del av MIDAQ koncernen.
MIDAQ AB är ett investmentbolag med säte i Jönköping som investerar i och utvecklar medelstora företag med etablerade affärsmodeller, ledande marknadspositioner, egna produkter, tjänster med starka varumärken

ArbetsuppgifterI rollen erfaren som IT-konsult kommer du att arbeta med planering och genomförande av projekt och uppdrag direkt mot kund. Arbetet kan vara allt från installation av nya tjänster, migrering av befintlig infrastruktur samt underhåll av nätverk och IT-miljöer. Du kommer att ta fram molnlösningar inriktade på Azure.
Rollen utgör en viktig del i kedjan och under hela vägen innebär arbetet täta kontakter med allt från supportpersonal till kunder och kollegor. Tillsammans utvecklar ni framtidens IT-tjänster.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet inom servicedesk / utbildning inom IT
  • Förståelse för molnlösningar och i synnerhet Azure
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Eftergymnasial utbildning inom nätverksteknik
  • Erfarenhet av IT-supportarbete
  • Erfarenhet av felsökning inom infrastruktur
För att lyckas i rollen som IT-konsult så trivs du mötet med andra människor och får energi av att hjälpa människor med bra lösningar.

Vi söker dig som med fördel har en teknisk gymnasial- och/eller eftergymnasial utbildning samt en bred teknisk kompetens. Har du några års erfarenhet från tidigare konsultarbete är detta meriterande.
Som person är du affärsmässig och trivs i en konsultroll med stort kundfokus och mycket ansvar. Du har en stark drivkraft som smittar av sig och du delar gärna med dig av din kunskap till övriga i teamet. Du trivs även med ett självständigt och ansvarsfullt arbete. Personliga egenskaper som eftertraktas är flexibel, målinriktad, samt ansvarstagande, strukturerad och prestigelös.
Söker du efter ett arbete där din tekniska utveckling och driv värderas högt? Då är detta helt rätt jobb för dig!

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-konsult, servicedesk, IT, molnlösningar, Azure, nätverksteknik, IT-support, felsökning, infrastruktur, Active Directory, Office365, rekrytering, CloudIQ, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!