GA-koordinator till Hyundai Mobis

GA-koordinator till Hyundai Mobis

Trivs du av att arbeta i en varierande roll? Trivs du dessutom av att arbeta i en spännande och internationell miljö? Hyundai Mobis erbjuder dig en tjänst där du snabbt blir en viktig del i företaget!

Om företagetHyundai Mobis är ett koreanskt företag som tillhandahåller originalreservdelar och tillbehör för Hyundai och KIA. Företaget har huvudkontor i Seoul och ingår som en del i Hyundai Motor Group. Hyundai Mobis Parts Europe ansvarar för distribution och försäljning till den Nordiska och Baltiska marknaden. Företagets distributionslager ligger på Torsviks industriområde utanför Jönköping och på denna anläggning med tillhörande kontor arbetar cirka 90 personer. Företaget har även ett försäljningskontor i Stockholm med 11 personer. I Europa finns systerfilialer i Belgien, Tyskland, Storbritannien, Spanien, Italien och Ungern. Huvudkontoret för Europa är lokaliserat i Frankfurt.

ArbetsuppgifterI rollen som GA-koordinator arbetar du i en nyckelroll med personalvården på företaget. Detta innebär att du är delaktig i projekt rörande personalfrågor och kontorlandskapet. Du tar initiativ till förbättringsidéer, skriver avtal och har kontakt med både interna och externa aktörer samt har eget budgetansvar. En viktig del i arbetet blir att ta emot besökare, boka och planera företagsevent samt hantera förmåner. I rollen ingår du i ett nära samarbete med HR-avdelningen i Sverige, men även internationell kontakt med Frankfurt.

I rollen ingår följande arbetsuppgifter:
  • Poolbilskoordination/ansvar
  • Planering av företagsresor, hotellbokning etc
  • Ansvar över frågor rörande inköp av kaffe, vattenmaskiner och frukt
  • Förhandling och kontakt med leverantörer
  • Avtalsfrågor gällande ovanstående punkter
Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Något års arbetslivserfarenhet, gärna inom service
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
För att trivas i rollen som GA-koordinator tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina processer vidare. Du har en öppenhet för förändring och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Att hjälpa andra och leverera lösningar är något som du brinner för samt är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare drivs du av att samarbeta med andra människor och har lätt för att se gruppen och syftet med helheten.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Hyundai Mobis.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: GA koordinator, personalfrågor, förmåner, företagsresor, catering, avtal, planering, internationell, rekrytering, heltid, Jönköping, Hyundai Mobis
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.