Extrajobb / student / deltid / kundtjänst / administration / support

Extrajobb / student / deltid / kundtjänst / administration / support

Vill du ha ett meriterande extrajobb med flexibla arbetstider? Har du tidigare erfarenhet av service och tycker om att skapa nöjda kunder?

Om företagetEltel Networks är Europas ledande infranetföretag och de är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 600 anställda.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare och administratör arbetar du i en supporterande funktion mot Eltels kunder. Ditt främsta fokus är att skapa nöjda kunder, vilket du gör genom att uppdatera dem om status på deras ärenden och svara på deras frågor. En mindre del av din arbetstid driftsätter och underhåller du en hemsidan som Eltel kommer börja använda, där du arbetar i Wordpress. Vi har inga krav på förkunskaper i systemet. I tjänsten ges du möjlighet att fritt lägga upp din arbetsdag. Du arbetar cirka två dagar i veckan kl. 07.30-16.00.

Formella krav
  • Pågående utbildning, tidigast examen VT-2019
  • Tidigare erfarenhet av kundkontakt
  • Grundläggande kunskaper i Excel och Outlook
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som är tillmötesgående i ditt bemötande och att du har ett intresse av att ha kunden i fokus. Du trivs i en roll som ger dig möjlighet att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och du kan strukturera ditt arbetssätt för att driva dina uppgifter framåt, vilket underlättar för dig att hantera ett varierat arbetstempo. Vidare har du ett intresse för att samarbeta med dina kollegor där ni tillsammans skapar en god kundupplevelse.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Välkommen att söka!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundkontakt, kund, service, support, administration, administratör, extrajobb, studentjobb, student, deltid, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.