Ekonomiassistenter för kommande uppdrag

Ekonomiassistenter för kommande uppdrag

Är du i början av din karriär eller har du jobbat några år inom ekonomi och vill utvecklas vidare i karriären? Vi söker nu ekonomiassistenter för kommande uppdrag i Jönköping.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget som du blir anställd till. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Här får du chansen att utvecklas inom ekonomi samt får du tillgång till ett brett nätverk. Som konsult via Bravura blir du tilldelad en dedikerad konsultchef som följer med dig i din fortsatta utveckling.

Om företagetBravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Vi är ett tillväxtföretag som tror på att skapa skillnad genom högre engagemang. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag stärks genom rätt medarbetare. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings-och bemanningsföretagen i Sverige.

Vi jobbar med företag i Jönköping med omnejd inom ekonomi och söker nu ekonomer för kommande uppdrag. Kunderna är varierande och vi berättar mer om detta vid en intervju.

ArbetsuppgifterVanliga förekommande arbetsuppgifter i rollen som ekonomiassistent är arbete med löpande bokföring och kontoavstämningar. I arbetsuppgifterna ingår även arbete med fakturering, hantering av både kund-och leverantörsreskontra, felhantering av fakturor, avstämningar av betalningar, kundreskontrabevakning mm. Du kan också komma att arbeta med anläggningsredovisning och löpande förbättringsarbete i processerna. I rollen som ekonomiassistent har du en del kontakt med kollegor inom organisationen samt externt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi från högskola eller YH-utbildning
  • Du är i början av din karriär inom ekonomi eller har du jobbat i några år inom området
  • God datorvana
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Vi tror att du som söker denna typ av tjänst är en person som har ett stort intresse för ekonomi och en vilja att utvecklas inom området. Du motiveras av att arbeta tillsammans med andra och du ser inga problem med att stödja kollegor i deras arbete. Vidare är du mycket noggrann med detaljer i ditt dagliga arbete och du har en väl utvecklad förmåga gällande att hantera en arbetsbelastning som periodvis är högre.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Hösten 2022
Plats: Jönköping med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, ekonom, ekonomiassistent, redovisning, faktura, administration, bokföring, uppdrag, heltid, konsult, Bravura, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!