Content Manager till Prosmart

Content Manager till Prosmart

Har du tidigare erfarenhet av arbete med marknadsföring och att skapa content? Är du initiativtagande och vill arbeta i en bred roll där du själv får möjlighet till att styra ditt eget arbete? Hos Prosmart blir du en del av ett drivet team som nära samarbetar med varandra för att förse sina kunder med dem bästa lösningarna.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Prosmart.

Om företagetProsmart levererar flexibla affärssystemlösningar anpassade efter kundens förutsättningar. Företaget utvecklar, marknadsför och supporterar affärssystemet Prosmart för att tillgodose företagens unika behov av en effektiv och lönsam produktion. Prosmarts kunder är verksamma inom svensk tillverkningsindustri, men har även kunder inom andra branscher. Med deras unika tillvägagångssätt vid installationen och igångkörningen av Prosmart garanterar de en lyckad installation, trygghet och långsiktighet.

Prosmart består idag av tio medarbetare varav fyra personer sitter i Nässjö och bildar tillsammans ett mindre familjärt och drivet team.

ArbetsuppgifterSom Content Manager ansvarar du för att skapa, publicera och uppdatera innehåll på olika kanaler som bland annat Prosmarts hemsida, produktblad och nyhetsbrev. Du arbetar med att skapa content av säljande form och med tekniska beskrivningar. Du arbetar även med marknadsföring inför mässor och kundträffar. Vidare hjälper du och stöttar säljavdelningen med bland annat att ringa kunder och hålla igång referenser och kundcase. Du kommer sitta på ett kontorshotell där du flexibelt har valmöjligheterna att sitta ostört i eget kontorsrum eller i ett mer öppet kontorslandskap.

Dina arbetsuppgifter blir att:
  • Skapa content så som texter för produktblad, hemsida och andra kanaler
  • Planera/producera/styra nyhetsbrev till både kund, samarbetspartners och prospekts
  • Marknadsföring inför mässor och kundträffar
  • Uppföljning av leadfeeder, sociala medier och Linkedin.
  • Hjälpa till och stötta säljavdelningen
  • Hantering av referenser och kundcase
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Redovisad arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom marknadsföring/content
  • Intresse för marknadsföring
  • B körkort
  • God svenska och meriterande med bra engelska kunskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och är initiativtagande. Då Prosmart är ett mindre företag kommer du ha nära till besluten och ha möjlighet att själv påverka innehållet som Prosmart producerar. I rollen som content manager arbetar du med olika kontaktytor och förstår vikten av god samarbetsförmåga. I rollen ingår det även att hjälpa till och stötta upp säljavdelningen därav att du ska vara bekväm med att ta kontakt med kunder.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Nässjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Content manager, content, marknadsföring,contentskapande, journalistik, Nässjö, Jönköping, Prosmart, heltid, kommunikation, media, digital kommunikation, marknadsföring, digitala medier, content creator, sociala medier, markandsbranschen, marketing, digitala plattformar
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!