CNC supporttekniker till Mared Industrial Engineering

CNC supporttekniker till Mared Industrial Engineering

Är du teknikintresserad, älskar att lösa problem och söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete? Då är tjänsten som supporttekniker den perfekta möjligheten för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mared Industrial Engineeing.

Om företagetMared Industrial Engineering arbetat med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har företaget försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet för kunderna. Mared Group består av sex affärsdrivande företag med olika kärnverksamheter, som omsätter cirka 150 MSEK med 40 anställda. Mared har en platt organisation och eftersträvar jämställdhet och mångfald. Din arbetsplats blir på kontoret i Huskvarna med bäst tänkbara utsikt över Vättern. Du får även fördelarna så som att vara en del av en härlig gemenskap, insikt i många spännande bolag samt möjligheten att få arbeta med frihet under ansvar.

Är du nyfiken på att läsa mer om Mared AB så är du välkommen till deras hemsida www.mared.se.

ArbetsuppgifterI rollen som supporttekniker hjälper du kunderna med deras tekniska utmaningar gällande deras CNC-utrustning. Du ansvarar för att ge support, framförallt via telefon och online-verktyg. Du agerar även som ett tekniskt stöd gentemot säljarna, därtill har du även mycket kontakt med CNC kunder och leverantörer. Kunderna är främst svensk träindustri och leverantörerna i Europa. Du kommer även att hålla i planering av insatser med företagets servicetekniker.

Mareds lokaler i Huskvarna rymmer stora verkstadsytor och utställningshallar, samt självklart kök, omklädningsrum och stora kontorsytor. På 2 minuters gångavstånd ligger närmsta gym som är prisvärt och trevligt.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet av felsökning och CNC-teknik eller från roller så som servicetekniker eller underhållstekniker
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
Ditt stora intresse för teknik samt din förmåga att lösa problem kommer att vara mycket uppskattat i denna tjänst. För att lyckas i rollen är du en person som har förmågan att kommunicera tydligt samt en person som trivs med högt tempo. Du har intresset och viljan att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Du trivs med att arbeta utifrån ett strukturerat förhållningssätt och du prioriterar rätt saker. Vidare ser vi att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och att du gärna kommer med idéer och förslag.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Huskvarna, Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: supporttekniker, CNC tekniker, CNC, tekniker, support, service, felsökning, maskin, trä, industri, styrning, el, kund, rekrytering, heltid, Mared, Jönköping, Huskvarna
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!