Byggnadskonstruktör till Sweco Structures

Byggnadskonstruktör till Sweco Structures

Har du erfarenhet inom byggnadskonstruktion och söker nya utmaningar? Lockas du utav möjligheten att leda projekt från start till mål? Sweco Structures erbjuder dig en omväxlande roll där du ges möjlighet att utvecklas på Nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställas direkt hos Sweco.

Om företagetSweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm och har 14 500 medarbetare i Europa och genomför uppdrag i 70 länder varje år. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Swecos kontor ligger i fräscha lokaler i centrala Jönköping där det totalt arbetar ca 140 personer. Du kommer jobba i en grupp som nu består av 27 personer som arbetar med byggtekniska tjänster för komplexa industri-och husbyggnadsprojekt. Här får du fördelen att bli en del utav ett härligt team som har roligt på jobbet och är måna om varandra.

ArbetsuppgifterI rollen som byggnadskonstruktör arbetar du med konstruktion inom husbyggnadsprojekt i Revit och Tekla. Detta innebär att du projekterar, tar fram underlag och har ett nära samarbete med kollegor och kunder. Du ansvarar för att leda projekten som deluppdragsledare där du på sikt växer in i rollen som uppdragsledare. Du får möjligheten att leda projekt från start till mål där du skapar förutsättningar för att projekten levereras till rätt kvalité, kostnad och tid. Du förväntas även skapa en stark relation till kunden som i sin tur genererar fler möjligheter inom projekten.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning som ingenjör
  • Några års arbetslivserfarenhet som byggnadskonstruktör
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
För att trivas i rollen är du en lagspelare som lockas utav att arbeta tillsammans med andra. Du är trygg och har självförtroende i kontakt med nya personer samt förmåga att vara noggrann med detaljer i arbetet. Vidare motiveras du av att sätta igång projekt på egen kraft, har stor initiativförmåga och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: byggnadskonstruktör, konstruktör, bygg, husbyggnad, projekt, uppdragsledare, uppdrag, ledare, CAD, beräkning, ingenjör, Revit, Tekla, Sweco, Sweco Structures, heltid, rekrytering, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.