BI-konsult / Business Intelligence till INVID

BI-konsult / Business Intelligence till INVID

Lockas du av att arbeta i en varierad roll på en arbetsplats med en kultur som uppmuntrar till dialog och innovation? Har du dessutom kunskaper inom Business Intelligence samt vill arbeta i en utvecklande konsultroll? Ta då chansen och sök rollen som BI-konsult hos INVID!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företagetINVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVIDs omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på åtta orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

ArbetsuppgifterI rollen som BI-konsult hjälper du företag att bli mer datadrivna och digitaliserade. Du erbjuder råd och stöd samt implementerar BI-lösningar som sammanställer och visualiserar data från olika datakällor, för att göra det enklare för verksamheten att göra analyser och fatta beslut. Uppdragen handlar om rådgivning till kunder, genomföra förstudier och workshops, designa lösningar samt införa de BI-lösningar som kunderna har behov av. Du är med tidigt i beslutsprocessen och samverkar med kollegorna inom försäljning för att ta fram lösningsförslag. Du har täta dialoger med kundens kravställare för att skapa rätt förutsättningar för en lyckad leverans. Det innebär att du själv är med och formar de BI-lösningar som du senare också ska föra in i kundens verksamhet.

Vidare arbetar du med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Du ingår i ett starkt produktivitets-team som delar erfarenheter och utvecklar nya koncept och metoder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad akademisk examen inom IT/BI eller har jobbat i minst ett par år inom BI-området med t.ex datalager, datamodellering, skapat visuellt tilltagande rapporter och dasboards, eller dataanalys
  • Erfarenhet av att tidigare ha implementerat Microsoft Power BI eller liknande BI-verktyg är särskilt meriterande
  • Kunskaper som är särskilt meriterande är:
  • SQL Server (t.ex. SSRS, SSIS, ETL, SSAS)
  • Azure Data Factory, Azure Data Lake, Azure SQL Services
  • PowerQuery, DAX, Excel pivottabeller och formler
  • Erfarenhet av datahämtning och dataanalys i olika system t.ex. ERP-system
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Vi söker dig som är lyhörd och har en god förståelse för kundens behov. Du är serviceinriktad och drivande samtidigt som du har ett stort mått av ödmjukhet. Då du arbetar med rådgivning, ser vi att du har en god förmåga att kommunicera i termer som verksamhetsnytta snarare än teknik. Vidare har du en naturlig fallenhet för att arbeta i grupp på ett trivsamt och effektivt sätt, både avseende att producera resultat i dina uppdrag och för att kunna bidra till teamets utveckling.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Anpassas efter dig och ditt önskemål. I Småland finns kontoren i Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: BI-konsult, Business Intelligence, konsult, verksamhetskonsult, kund, rågivning, IT, ERP, digitalisering, Microsoft, INVID, Småland, Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo, Västervik
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!