Affärsorienterad kundutvecklare till INVID

Affärsorienterad kundutvecklare till INVID

Har du erfarenhet inom försäljning och en god förståelse för effektivisering och digitalisering? Motiveras du av att skapa affärer och bygga långsiktiga relationer? Vi erbjuder dig en utvecklande roll där du får möjligheten att vara med och bidra till INVIDs fortsatta tillväxtresa i rollen som kundutvecklare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företagetINVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVID omsätter ca 250 MSEK och är drygt 110 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Verksamhetsstöd, Drift och Infrastruktur. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Infrastruktur som idag består av 24 personer. Affärsområdet arbetar med digitalisering, mobilitet, informationshantering, säkerhet och molnbaserad IT-arkitektur. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

ArbetsuppgifterI rollen som kundutvecklare har du en vardag med stor variation där du genom hög kvalitet och förtroende skapar långvariga och framgångsrika samarbeten. Du bygger långsiktiga kundrelationer där affärsmannaskap och social kompetens är viktiga verktyg för att lyckas.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen vilket innefattar kartläggning och uppsökning av potentiella kundföretag till att boka möten, följa upp, bearbeta, skriva offerter samt stänga affärer och arbeta med kundvård. En viktig del i arbetet blir att förstå kundens verksamhet då du arbetar med kundspecifika lösningar inom digitalisering och effektivisering med hjälp av olika IT-lösningar.

Rollen kan inriktas mot en av två huvudsakliga områden inom försäljning. Dessa innefattar försäljning utav molnbaserad infrastruktur och IT-säkerhetslösningar eller försäljning utav verksamhetsnära tjänster och lösningar för effektivisering av kundernas verksamheter. Val av inriktning avgörs baserat på tidigare erfarenhet och kompetens i samråd med INVID under rekryteringsprocessen. Oavsett inriktning arbetar du med värdebaserade lösningar där ditt fokus är att utveckla kundens verksamhet. Vidare ingår du i en säljgrupp som består utav 6 personer där ni tillsammans bollar idéer och förslag på olika lösningar.

Formella krav
  • Några års arbetslivserfarenhet inom försäljning, B2B
  • God förståelse för digitaliseringsprocesser och verksamhetsutveckling med hjälp av IT-lösningar
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
För att trivas i rollen är du affärsorienterad och drivs av att göra affärer och arbeta med uppsökande verksamhet. Du har ett stort engagemang för att både bygga och utveckla långsiktiga partnerskap och relationer. Som person visar du ett stort intresse för andra och är en god lyssnare. Du är nyfiken för att förstå kundens behov, lyhörd och förtroendeingivande. Vidare drivs du av att ta fram nya koncept och kommer ofta på nya idéer och infallsvinklar i arbetet. Som person har du ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, säljare, verksamhetsutvecklare, försäljning, relationer, samarbete, B2B, digitalisering, verksamhetsutveckling, IT, molnbaserade lösningar, karriär, affär, affärsorienterad, verksamhetsprocesser, ERP-lösningar, rekrytering, heltid, INVID, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!