Administrativ trafikledare / trafikplanerare till Best Transport

Administrativ trafikledare / trafikplanerare till Best Transport

Gillar du högt arbetstempo och varierande arbetsuppgifter? Har du dessutom utbildning och/eller erfarenhet inom logistik? Då har vi jobbet för dig på ett av Sveriges ledande bud-och distributionsföretag - Best Transport.

Om tjänstenDet här är ett vikariat på heltid som varar i 7 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Best Transport. Det finns goda möjligheter till fortsatt arbete efteråt.

Om företagetBest Transport är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag. Sedan starten 1976 har företaget utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark som verkar på en lokal marknad. Kärnverksamheten består av lokala samma dag-transporter, vilket gör att viktiga regioner/städer har egna affärsområden. Som enda företaget i transportbranschen inkluderar Best Transport 100% klimatkompensation i alla sina transporter.

Efter fyra framgångsrika år ser Best Transport fortsatt tillväxt i Sverige med ca 15-17% per år. Målet är att vara ledande i Norden på snabba transporter. I Jönköping arbetar 28 personer som tycker om att ha det fruktansvärt roligt på jobbet. Vi söker nu dig som vill vara en del av detta härliga gäng och få Best Transport att växa i Jönköping.

ArbetsuppgifterSom trafikledare på Best Transport är ditt huvudsakliga ansvar att fördela och planera uppdragen. Du hanterar kundtjänstärenden, både mot betal-och slutkund samt via telefon och e-post. Du ingår i ett litet och sammansvetsat team och samarbetar nära de andra trafikplanerarna på kontoret. Med dator och telefon som främsta verktyg tar du emot och lägger ordrar från Best transports kunder, för att sedan planera rutter och boka körningar för leverans. Kunderna är såväl små som stora företag inom olika branscher. Vid orderläggning ansvarar du för att insamla nödvändig information, såsom mått, vikt, tid och datum för leverans, varpå systemet automatiskt prissätter transporten. Därtill arbetar du även med fakturering och avräkning, hantering av manuella fraktsedlar samt reklamationer. Du har dessutom ett mycket kompetent systemstöd till din hjälp.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom logistik
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Meriterande: arbetslivserfarenhet inom området
Utöver ovannämnda krav ser vi att du är en stresstålig person som trivs att arbeta i högt tempo. Du är lösningsorienterad och koordinerad med förmågan att hela tiden tänka ett steg längre. Du har ett flexibelt arbetssätt och håller god struktur i ditt arbete, även om du uppskattar att inte veta hur nästa dag kommer se ut. Därtill har du förmågan att både vara detaljorienterad och helhetsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: trafikledare, administration, trafik, transport, bud, distribution, order, planering, reklamation, rekrytering, Best Transport, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!