Administratör / säljsupport till The Bucket Pros

Administratör / säljsupport till The Bucket Pros

Trivs du med att arbeta varierat med olika administrativa uppgifter? Är du sugen på en ny utmaning i en spännande internationell koncern? Vi söker dig som vill vara med på en fantastisk resa med både tillväxt och framåttänk. Hos The Bucket Pros händer det så mycket spännande saker och söker nu dig som drivs av att vara en del av denna resa i rollen som administratör / säljsupport.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker geno m Bravura och du anställs direkt hos The Bucket Pros.

Om företagetThe Bucket Pros (f.d whitelabelgolf) är ett one-stop-shop för alla rangeoperatörer som vill utrusta och utveckla sin golfrange. Kunderna består av såväl golfklubbar som fristående träningsanläggningar inom Europa med allt ifrån den modernaste golfanläggning till den lilla golfklubben. Företagets vision är att bli marknadens främsta aktör inom området golfrange.

The Bucket Pros jobbar med konsulting, håller i utbildningar för rangeoperatörer och jobbar med fokus på lönsamhet för sina kunder. Produkterna och tjänsterna riktar sig direkt till golfrangen så som bollar, mattor, bollautomater med tillbehör, betalsystem för bollautomater (Range Management System), strålkastare, väderskydd, studios, säkerhetsnät, stolpar m.m.

Huvudkontoret är placerat i Jönköping/Huskvarna och de är 10 medarbetare i Sverige och 3 i övriga Europa. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker en administratör / säljsupport som vill vara med på resan. Du får också möjlighet att vara med och påverka det egna arbetet samtidigt som du blir en viktig del av teamet där ni tillsammans skapar en positiv anda och en utveckling framåt!

ArbetsuppgifterI rollen som administratör arbetar du med varierande administrativa uppgifter med fokus på faktura- och orderhantering samt andra arbetsuppgifter inom området. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att administrera hyres-och leasingkontrakt, fakturering, registrering av leverantörsfakturor, posthantering, förbereda kunder inför installationer, hålla leverantör-och kundregister uppdaterat, hantera kvitton samt utläggsrapporter.

Tjänsten innefattar även en del sälj-och kundsupport, där du är behjälplig med att besvara frågor och hantera ärenden både från kunder och kollegor. Du är en viktig del av såväl det interna som externa samarbetet där du hanterar flera kontaktytor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har något års arbetslivserfarenhet inom administration och/eller service
  • Du har ett intresse för ekonomi
  • God datorvana och Excel kunskaper
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Det är meriterande om du har ett intresse inom golf.
Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete. Du är social, prestigelös och motiveras av att samarbeta med dina kollegor för att driva företaget framåt. Då The Bucket Pros är en liten organisation, behöver du vara prestigelös och ha en nyfikenhet som tar dig hela tiden framåt. Vidare är du lösningsorienterad och har en vilja att utveckla och effektivisera rutiner.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Huskvarna, Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administratör, support, säljsupport, ekonomi, order, inköp, leverans, avtal, tillväxt, rekrytering, heltid, golf, golfrange, The Bucket Pros, Jönköping, Huskvarna
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!