Servicetekniker och servicemontör till Bravida sprinkler i Jönköping

Servicetekniker och servicemontör till Bravida sprinkler i Jönköping

Gillar du ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en Servicetekniker och Servicemontör till Jönköping.

Om jobbet
Som servicetekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik. Teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder ingår i jobbet samt att planera, samordna och utföra service och andra jobb åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av:
  • Planera, samordna och utföra ditt arbete
  • Reparationer och underhåll av sprinklersystem i olika typer av fastigheter och anläggningar
  • Genomföra mindre service entreprenader, t.ex. boenden
  • Ombyggnation av befintliga sprinklersystem
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsområden
Du kommer att bli anställd på Bravida Sprinkler Väst som har kontoret i Kinna. Vi är ett gäng om ca 30 anställda som gör ett bra jobb tillsammans.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är servicetekniker med några års erfarenhet från yrket.

Söker du som Servicetekniker är det ett krav att du har goda kunskaper i de regelverk som berör yrket.

Söker du som sprinklermontör är det meriterande om du har goda kunskaper i de regelverk som berör yrket.

B-körkort är ett krav för båda tjänsterna.

Som person är du driven, utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitativt arbete med kunden i fokus. Vi ser gärna att du även är en lagspelare, då tjänsten ställer krav på att du ska samarbeta med både kollegor och kunder. Vi värdesätter ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 2018-07-07. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 10 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 15 sept (25 dagar kvar)
Visa var