CCTV-tekniker till Bravida Säkerhet i Jönköping med uppdrag runt Södra Sverige

CCTV-tekniker till Bravida Säkerhet i Jönköping med uppdrag runt Södra Sverige

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en CCTV-tekniker till uppdrag inom södra Sverige

Om jobbet
Som CCTV-tekniker på Bravida Kameraövervakning i Jönköping ingår du i vårt teknikerteam med eget ansvar för installation, driftsättning och utbildning av användare. Du arbetar självständigt och dina arbetsuppgifter kommer bestå av
  • Kabeldragning och utrustningsmontage
  • Driftsättning av kamerabevakningssystem
  • Utbildning i handhavande
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Felsökningar och åtgärdsförslag
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet.

Bravida Fire & Securitys avdelning Kameraövervakning är helhetsleverantör av kompletta kamerabevakningssystem. Avdelningen leds från Jönköping men vi har säljare och tekniker som utgår från andra kontor runt om i Sverige. Våra kunder finns i huvudsak representerade inom detaljhandeln, logistik och fastigheter över hela landet.

Vem är du?
Vi söker dig som är självgående, handlingskraftig, ordningsam och strukturerad. Du är tekniskt intresserad och har tidigare erfarenhet av installationsarbeten som innefattar kabeldragning och montage. Har du även kunskap inom IT, ellära eller CCTV så är detta meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida Fire & Security är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. Läs mer här

Vad erbjuder vi dig?
Du blir en del av vårt framgångsrika team i Jönköping med stora möjligheter att utvecklas! Vi har god sammanhållning och hjälps åt att sträva mot samma mål. Vi jobbar mycket med kompetenshöjning genom egna interna utbildningar och arbetar för att samtliga medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. möjlighet till tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2020-12-05.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (6 dagar kvar)