Legitimerad Psykolog

Legitimerad Psykolog

Bakgrund
Psykolog med både hjärta och hjärna

Vi utökar vår verksamhet på Rehabcenter Jönköping med nya uppdrag och söker dig som vill växa och utvecklas med oss. Hos oss får du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med andra psykologer där du kan inspirera – och inspireras! Och förstås vara med och påverka vår idéburna vardag.
Vi arbetar med ständiga förbättringar i det stora och lilla och har nära till beslut. På samma sätt är vi förstås noga med att du ska trivas och utvecklas hos oss. Vi kan lova att vi både tar tillvara på dina kunskaper och erfarenheter och ger dig möjlighet att både utmanas och utvecklas.


Arbetsuppgifter

Arbetet hos oss är omväxlande och innefattar både utredning och behandling utifrån de uppdrag vi har. De utredningar vi gör hos oss idag är neuropsykiatriska utredningar på vuxna, arbetsförmågeutredningar och skolpsykologutredningar. Vi arbetar också med behandling av patienter med lätt och medelsvår psykisk ohälsa vid vårdcentralen Lokstallarna.

Din profil
Vi tror att du har både drivkraft och engagemang och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är legitimerad psykolog och har gärna arbetat några år med kvalificerat utredningsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Krav:
  • Leg. psykolog
  • Minst 3 års yrkeserfarenhet
  • Erfarenhet av arbete med barn och unga
  • Utredningsvana, (med erfarenhet av psykometrisk testning)
  • Inriktning Kognitiv BeteendeTerapi, KBT

Meriterande:
  • Vidareutbildning i Brief interventions
  • Handledarutbildning

Övrigt

Placering: Rehabcenter Jönköping

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning de 6 första månaderna.

Ansökningarna behandlas löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Bräcke diakoni med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Birgitta Twedmark, birgitta.twedmark@kandidathuset.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.brackediakoni.se
Sista ansökningsdag 11 aug (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg. Inom Bräcke Diakoni är vi närmare 1200 medarbetare som arbetar inom vård och omsorg. Vi möter människor och ser dem växa och utvecklas – utifrån sina egna förutsättningar, behov och drömmar. Vill du veta mer om vilka vi är? Läs gärna mer på vår hemsida: www.brackediakoni.se.