Trafikledare/Vikariat

Trafikledare/Vikariat

Drivs du av att leverera förstklassig service? Gillar du högt arbetstempo och varierade arbetsuppgifter? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med trafikplanering av budtransporter och är redo för en ny utmaning? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

Hos Best Transport har vi alltid fokus på att leva upp till kundernas förväntan på service och kvalitet. Som trafikledare på Best Transport ansvarar du för fördelningen och planeringen av våra uppdrag. Tempot är periodvis väldigt högt och många saker händer samtidigt, vilket ställer stora krav på samarbete och fokus liksom förmåga att kunna tempoväxla vid behov.

I tjänsten ingår att hantera kundtjänstärenden, både mot betal- och slutkund via telefon och e-post. Du har också kontinuerlig kontakt via telefon och e-post med Best Transports åkare/chaufförer samt med våra samarbetspartners runt om i Sverige. Detta ställer höga krav på dig vad gäller service, social förmåga och att du har en fingertoppskänsla för att kunna hantera och lösa olika ärenden. Du kommer även arbeta med fakturering, personalplanering och viss administration.

Som trafikledare på Best Transport kommer du att ingå i en grupp om 3 personer. Till förfogande finns den senaste tekniken inom trafikledningssystem och radiokommunikation. Du har till din hjälp ett mycket kompetent systemstöd

Om dig

Du är en social och utåtriktad person som trivs med att arbeta i grupp och har lätt att samarbeta med andra. Vi tror att du gillar att arbeta i högt tempo med flera arbetsuppgifter parallellt. Du kan hantera stressiga situationer.

Detta stämmer också in på dig:
  • Du har stor lokalkännedom.
  • Du har tidigare erfarenhet från trafikledning av vägtransporter.
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.
  • Du har relevant akademisk examen inom ekonomi eller logistik (meriterande).
  • Du har kunskap inom systemstödet K2 och Vecho (meriterande)
Om oss
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

Best är en organisation med stort driv och eftersom vi hela tiden växer finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund.

Vi utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och fossilfria bud-, distributions- och last mile-uppdrag i Sverige, Norge och Danmark. Vi är stolta över att vi driver på utvecklingen i branschen och vi arbetar målmedvetet för att nå vår vision om att vara kundens självklara val inom last mile och expresstjänster i norra Europa, baserat på ett uppriktigt hållbart utförande.

Övrig information

Tillträde: 1 augusti 2022, eller enligt överenskommelse

Placering: Skiffervägen 6, Jönköping

Omfattning: Heltid, Vikariat, Aug - Dec 2022 , med chans till förlängning.

Arbetstider: Enligt rullande schema mån-fre.

Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 12 juli 2022 (55 dagar kvar)