Serviceledare till Berendsen Textil Service AB, Jönköping

Serviceledare till Berendsen Textil Service AB, Jönköping

Service

ledare

till vår anläggning i Jönköping

Vi söker vår nya serviceledare till Jönköping. Du kommer att leda ett team bestående av ca. 8 servicemän och du bjuds på följande utmaningar:
  • Ansvar för den dagliga verksamheten inom distribution
  • Ansvar för att servicemännen upprätthåller rätt servicenivå utifrån värderingar och kundlöften
  • Ansvar för den dagliga planeringen och schemaläggningen för distributionen
  • Ansvar för genomförandet av introduktion av nyanställda
  • Ansvar för att tillkalla och genomföra möten med servicegruppen
  • Ansvar för att teamet uppnår sina mål gällande leveranser, leads samt budgetmål
  • Ansvar för att hantera inkomna leveransaktiviteter samt avvikelser
  • Ansvar för, samt utgöra backupfunktion, för servicemännen
Som serviceledare är du koordinatorn som dagligen samarbetar med produktion, kundservice, sälj samt medarbetarna i ditt team för att säkerställa leverans till kund. Du kommer att ingå i serviceledning med flera serviceledare samt servicechef.

Din profil
Vi söker en person som är stresstålig och gillar att ha många bollar i luften. Du ska vara en serviceinriktad administratör med stort kundfokus, viktigast är dock att du brinner för att utveckla dina medarbetare. Du är självständig, strukturerad och social och trivs när du och din grupp når uppsatta resultat. Som ledare utmärker du dig som tydlig, kommunikativ med en härlig positiv energi.

Vi ser gärna att du som söker har egen erfarenhet från distribution, fördel är även om du har tidigare erfarenhet av att leda medarbetare eller har haft ledaruppdrag.

B-körkort krävs för tjänsten.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Alderbring, servicechef, på 0730-25 14 13. Skicka in din ansökan med personligt brev och CV via länken nedan.

Sista ansökningsdag är söndagen den 8 december 2019. Rekrytering kommer att ske löpande och tjänsten har tillträde omgående.

Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 16 jan 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!