Butikssäljare till BRL Jönköping

Butikssäljare till BRL Jönköping

Är du driven och självgående individ som besitter ett brinnande teknikintresse? Vi söker nu en butikssäljare till vår butik i Jönköping där de dagliga uppgifterna sträcker sig från kundbemötande och försäljning till att hålla generell ordning och reda i butiken. I fullsortimentsbutiken har du alla möjligheter att erbjuda våra kunder demo på allt från projektorsystem till baslådor och högtalare till både bil och hem.

Det är inte ett krav, men väldigt meriterande att du har tidigare erfarenheter av butiksförsäljning. Du trivs i rollen att ta hand om våra kunder och att ge dem en förstaklassig service. Att ta ansvar och vara driven är ord som stämmer överens med dig och du är positivt lagd. Du utför ditt arbete noggrant och du tycker om att arbeta självständigt samt i ett arbetsteam.

Som säljare ska du vara uppriktigt intresserad av våra produkter, men vi kräver inte mångårig erfarenhet från elektronikbranschen – vi ser till att lära dig det allra nödvändigaste!

Vi söker dig som:
  • Har ett genuint intresse för ljud, bild & teknik
  • Trivs med att ta hand om våra kunder och förespråkar en förstklassig service
  • Är noggrann, driven och självständig

Vi erbjuder dig:
  • Ett spännande arbete i ett välkänt och marknadsledande företag med gott renommé
  • Trevliga och kompetenta kollegor i en familjär och dynamisk miljö
  • Möjlighet att växa och ta ansvar
  • Regelbundna utbildningar inom ljud, bild och försäljning.
  • Goda lönevillkor med möjlighet att påverka din egen lön

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 24 Januari. Vi intervjuar löpande under rekryteringsperioden så vänta inte med din ansökan. Skicka in din ansökan till cw@brl.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.brl.se
Sista ansökningsdag 24 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BRL Electronics har sedan 1997 försett sina kunder med marknadsledande ljud- och bild-produkter till både hem och bil. Tack vare mångårig erfarenhet av branschen kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade efter just dina specifika behov.
Oavsett om du helst shoppar via nätet eller handlar i någon av våra 7 butiker, kan vi på BRL hjälpa dig att hitta precis det du söker till ett svårslaget pris.