Butikschef till BRL Jönköping

Butikschef till BRL Jönköping

Är du en driftig person med starka ledaregenskaper som vill vara med och utveckla vårt butikskoncept? Just nu söker vi en butikschef till vår butik i Jönköping.

Som butikschef på BRL förväntas du att sätta våra kunder i fokus och alltid sträva efter att hitta den bästa lösningen för den specifika kunden. Du ansvarar för att butiken är välfylld och att dina kollegor har bästa möjliga förutsättningarna att demonstrera produkter och visa upp de olika lösningar som vi erbjuder för att kunna erbjuda kunden rätt produkter. Du ser även till att leda, planera och motivera personalen i det dagliga arbetet för att stimulera både till försäljning och bättre kundupplevelser.

Med riktiga ljud-nördar till kollegor samarbetar ni för att alltid se till att hålla butiken i topp-trim och ge den bästa möjliga upplevelsen för besökarna. I anslutning till butiken finns en monteringshall/verkstad för att ha möjlighet att hjälpa kunderna med valda lösningar på bästa sätt.

Vi söker dig som:
  • Har ett genuint intresse för ljud, bild & teknik
  • Har några års erfarenhet av butiksansvar och är van att leda och planera för personal
  • Trivs med att ta hand om våra kunder och förespråkar en förstklassig service
  • Är noggrann, driven och självständig
  • Ser utvecklingspotential och genomför förändringar

Vi erbjuder dig:
  • Ett spännande arbete i ett välkänt och marknadsledande företag med gott renommé
  • Trevliga och kompetenta kollegor i en familjär och dynamisk miljö
  • Möjlighet att växa och ta ansvar
  • Regelbundna utbildningar inom ljud, bild och försäljning.
  • Goda lönevillkor med möjlighet att påverka din egen lön

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 24 Januari. Vi intervjuar löpande under rekryteringsperioden så vänta inte med din ansökan. Skicka in din ansökan till Christoffer Walter på cw@brl.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.brl.se
Sista ansökningsdag 24 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

BRL Electronics har sedan 1997 försett sina kunder med marknadsledande ljud- och bild-produkter till både hem och bil. Tack vare mångårig erfarenhet av branschen kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade efter just dina specifika behov.
Oavsett om du helst shoppar via nätet eller handlar i någon av våra 7 butiker, kan vi på BRL hjälpa dig att hitta precis det du söker till ett svårslaget pris.