Servicetekniker

Servicetekniker

BLM Kyl & Storkök expanderar!

BLM Kyl & Storkök är ett serviceföretag men som även säljer varor inom storkök, kyla, värmepumpar, luftkonditionering och kommersiell tvätt och kaffe. Vi servar de flesta fabrikat. Utför garantiservice och underhåll av maskiner. Våra kunder är kommuner, hotell, restauranger, butiker, kontor och verkstäder. Värmepumpar till privatpersoner och komersiella fastigheter

Vi är nu 14 anställda och arbetar i hela Jönköpings län. Vi är ett ackrediterat och certifierat företag som haft kreditvärdighet AAA i många år och är ett seriöst och professionellt företag inom vår bransch.

Vi ökar vår försäljning av produkter hela tiden och behöver därför ytterligare medarbetare till vårt gäng så ta chansen och sök för att jobba med oss!

Vi söker:

·
Certifierad Kyltekniker
Elutbildning och erfarenhet ses som meriterande.

·
Servicetekniker Storkök
Elutbildning och erfarenhet ses som meriterande.

Bästa kombinationen är att du jobbar inom båda områderna kyla och storkök. Vilket en stor del av våra tekniker gör idag. Ytterligare en kombination av merit kan vara erfarenhet av service och montage av värmepumpar/ luftkonditioneringar

För tjänsterna som kyltekniker och
servicetekniker ska du vara självgående, inte rädd för utmaningar, social kompetens och ha lätt för att samarbeta samt ha ett positivt tänk även vid motgångar. Du kommer bli en kugge i ett professionellt team i ett framåtsträvande företag.
Skicka din ansökan med löneanspråk till Anders Bjarnehall, anders@blm-kyl.se eller till Pelle Lindqvist, pelle@blm-kyl.se

Du kan även skicka din ansökan via brev, BLM Kyl och storkök
AB, Dvärggatan 2, 553 07 Jönköping. Märk då kuvertet med ANSÖKAN.

Sista ansökningsdag
2020-02-10


Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag. Rekrytering sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Pelle Lindqvist
Email Mejla Pelle Lindqvist
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.blm-kyl.se
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BLM Kyl & Storkök är ett service och försäljnings företag som servar och säljer produkter inom storkök, kyla, värmepumpar, luftkonditionering och kommersiell tvätt och kaffe. Vi servar de flesta fabrikat. Utför garantiservice och underhåll av maskiner. Våra kunder är kommuner, hotell, restauranger, butiker, kontor och verkstäder. Även värmepumpar till privat personer och komersiella fastigheter.

BLM har funnits i 19 år och vi har varit i branschen 30 år.

Vi är nu 14 anställda och arbetar i hela Jönköpings län. Vi är ett ackrediterat och certifierat företag som haft kreditvärdighet AAA i många år och är ett seriöst och professionellt företag inom vår bransch.

Vårt kontor och lager finns centralt i Jönköping.