Servicetekniker inom storkök

Servicetekniker inom storkök

Vi söker nu en servicetekniker inom storkök till vårt team på BLM Kyl & Storkök Vi jobbar i hela Jönköpings län med omnejd. Har extra stort behov av tekniker i Jönköping och hela länet. Vår kärnverksamhet är storkök och kyla det är dit vi söker en medarbetare. Vi ser också att du är självständig och har god kundkontakt. Du kommer att bli vårt ansikte utåt och måste tycka det är roligt att jobba med människor. .

Meriter är erfarenheter inom storkök, kyla, kaffeservice, värmepumpar och luftkonditioneringar. Certifikat för kyla och service av kaffemaskiner är starkt meriterande.

Övriga krav är erfarenhet inom el samt behärska svenska i tal och skrift. Önskvärt är även erfarenhet inom VVs och ett tekniskt intresse.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.
Vänta inte med att söka då tjänsten kan tillsättas fortare.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 juni 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BLM är ett fullservice och försäljningsföretag inom storkök och kyla i Jönköpings län med omnejd som verksamhets område. Vi servar allt inom storköksmaskiner och är auktoriserade åt de flesta större och mindre fabrikaten inom storkök. Vi har egen försäljning inom storkök, värmepumpar både för hem och komersiellt. Samt kyl, frys, komfortkyla kommersielltvätt och kaffemaskiner. Vi är ett certifierat, ackrediterat bolag och sätter kvalitetstänk som nr 1.
Kontaktpersoner

Pelle Lindqvist, Service chef storkök 036-19 04 70 kontorstelefon, info@blm-kyl.se,

Anders Bjarnehall, 036-19 04 70, Service chef kyla