Administratör

Administratör

BLM Kyl & Storkök expanderar!

BLM Kyl & Storkök är ett serviceföretag men som även säljer varor inom storkök, kyla, värmepumpar, luftkonditionering och kommersiell tvätt och kaffe. Vi servar de flesta fabrikat. Utför garantiservice och underhåll av maskiner. Våra kunder är kommuner, hotell, restauranger, butiker, kontor och verkstäder m.m.

Vi är nu 14 anställda och arbetar i hela Jönköpings län. Vi är ett ackrediterat och certifierat företag som haft kreditvärdighet AAA i många år och är ett seriöst och professionellt företag inom vår bransch.

Vi ökar vår försäljning
av produkter hela tiden och behöver därför ytterligare medarbetare till vårt gäng så ta chansen och sök för att jobba med oss!


Vi söker:

·
Administratör
på 50 %,
eventuellt kan den utökas till 75 %. Tjänsten innefattar fakturering, orderhantering, leverantör- och kundreskontra samt telefonkontakter m.m. Kunskap i Visma SPCS är meriterande. Erfarenhet av administrativt arbete är ett måste! Du kommer vara en av två administratörer och ska trivas med att vara spindeln i nätet och fixa ett högt tempo.

För tjänsten ska du inte vara rädd
för utmaningar, social kompetens och ha lätt för att samarbeta samt ha ett positivt tänk. Du ska vara stresstålig och kommer bli en viktig kugge i ett professionellt team i ett framåtsträvande företag.

Skicka din ansökan med löneanspråk till Anders Bjarnehall, anders@blm-kyl.se eller till Pelle Lindqvist, pelle@blm-kyl.se

Du kan även skicka din ansökan via brev, BLM Kyl och storkök
AB, Dvärggatan 2, 553 07 Jönköping. Märk då kuvertet med ANSÖKAN.

Sista ansökningsdag
2020-02-10


Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag. Rekrytering sker löpande.
Mer info
Telefon 036-190470
Email Mejla BLM Kyl & Storkök AB
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.blm-kyl.se
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BLM Kyl & Storkök är ett service och försäljnings företag som servar och säljer varor inom storkök, kyla, värmepumpar, luftkonditionering och kommersiell tvätt och kaffe. Vi servar de flesta fabrikat. Utför garantiservice och underhåll av maskiner. Våra kunder är kommuner, hotell, restauranger, butiker, kontor och verkstäder. Även värmepumpar till privat personer och kontor.
BLM har funnits i 19 år och vi har varit i branschen 30 år.

Vi är nu 14 anställda och arbetar i hela Jönköpings län. Vi är ett ackrediterat och certifierat företag som haft kreditvärdighet AAA i många år och är ett seriöst och professionellt företag inom vår bransch.

Vårt kontor och lager finns centralt i Jönköping.