Löneadministratörer till Axfood i Jönköping

Löneadministratörer till Axfood i Jönköping

Vi söker två löneadministratörer till Axfood Shared Service Center i Jönköping. Uppdragen är på konsultbasis med önskad start 2018-09-01. Ett av uppdragen pågår fram till sista december 2018 och det andra under ett år. Urval sker löpande så tveka inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du ingå i ett större team om cirka 12 medarbetare och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;
  • administration kring medarbetare som börjar och slutar
  • lönekörningar
  • reseräkningsadministration
  • avstämningar och att åtgärda avvikelser
Även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma

Vem vi söker

Vi söker dig som har utbildning inom lön/HR alternativt har några års erfarenhet utav löneadministration. Det är ett krav att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera lönesystem.

Som person är du glad och positiv med en känsla för service. Du har ett flexibelt förhållningssätt och vågar ta initiativ där det behövs. Vidare är du nyfiken på att lära dig nya saker och arbetar strukturerat samt noggrant.

Om Axfood

Axfood Shared Service Center ska genom att hantera ekonomi- och löneadministration möjliggöra för de affärsdrivande enheterna att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Axfood SSC skall verka utifrån gemensamma processer och system och administrera tjänster för alla Axfoods helägda bolag. Axfood SSC har ett 90-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.