Fakturamatchare till Axfood AB

Fakturamatchare till Axfood AB

Till Axfood Shared Service Center i Jönköping söker vi nu en ekonomiassistent som kommer arbeta med fakturamatchning. Uppdraget är på konsultbasis och initialt tre månader med önskad start 2018-07-23.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med att matcha fakturor mot order och godsmottagning. Fakturahanteringen sker genom EDI och pappersfakturor. Du kommer att utreda och analysera avvikelser vilket innebär många interna och externa kontakter. Som medarbetare på funktionen för fakturakontroll kommer du arbeta med att utreda, analysera och åtgärda eventuella fakturaavvikelser.

Vem vi söker

Vi söker dig som är minst gymnasieekonom och har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är ett krav att du har goda kunskaper i Excel och Officepaketet. Erfarenhet av SAP är mycket meriterande. Du har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Som person är du en problemlösare och du tycker om att arbeta i ett högt tempo. För att trivas i rollen är du kommunikativ, noggrann och arbetar bra såväl självständigt som i grupp.

Om Axfood

Axfood arbetar med passion för mat och människor. Vår styrka är att utveckla och driva framgångsrika matkoncept på den svenska marknaden. Med engagemang och ansvar för miljö och hållbar utveckling skapar vi lönsam tillväxt.

I Axfoodkoncernen ingår butikskedjorna Willys och Hemköp. Inom Hemköp finns även handlarägda butiker och Axfood Närlivs samverkar med Tempo, Handlar´n och Direkten. Axfood Närlivs levererar dessutom till servicehandeln. Grossistförsäljning drivs genom kedjan Axfood Snabbgross. Dagab ansvarar för koncernens sortimentsutveckling, inköp och logistik.

Totalt har Axfood 263 egna butiker och cirka 820 samverkande butiker. Axfood är nummer två på den svenska marknaden med en marknadsandel på cirka 20 procent.
Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista. Huvudägare är Axel Johnson AB med 50,1 procent av aktierna.
Axfood SSC ska genom att hantera ekonomi- och löneadministration möjliggöra för de affärsdrivande enheterna att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Axfood SSC skall verka utifrån gemensamma processer och system och administrera transaktionsintensiva tjänster för alla Axfoods helägda bolag. Axfood SSC hanterar även redovisningen för ett antal externa handlare. Axfood SSC har ett 90-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.