HEROK söker verksamhetschef till ny depå i Jönköping

HEROK söker verksamhetschef till ny depå i Jönköping

Verksamhetschef till nyetablerad depå
Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Till den nyetablerade depån i Jönköping söker HEROK en verksamhetschef. Det här är en tjänst för dig som har en inblick i hur branschen fungerar och som, genom denna kunskap, vill vara med och driva utvecklingen av HEROK framåt.

Som verksamhetschef får du goda möjligheter att växa och utvecklas - både i rollen och med hela bolaget.

"Du kommer få vara med och utveckla ett växande bolag som ska bli ännu bättre." Per Karlsson, VD HEROK.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetschef för depån har du mycket kundkontakt, arbetar aktivt för att stärka företagets varumärke och lägger stor vikt vid att förvalta samt utveckla långsiktiga relationer. Rollen innefattar personal-, budget- samt resultatansvar och du rapporterar till operativ chef. Bakom dig finns en stark organisation som stöttar och hjälper dig att lyckas nå framgång!

I dina arbetsuppgifter ingår:

Planering av det dagliga arbetet. Anläggningens arbetsmiljö. Kort- och långsiktig utveckling av företaget. Bidra med expertis till kunder och koncern. Lokala försäljningsaktiviteter och marknadsföring.

Vem söker vi?
Vi ser att du som söker har:
  • God lokalkännedom och ett stort kontaktnät.
  • Flera års erfarenhet från bygg- eller uthyrningsbranschen
  • Ett affärsmässigt och serviceinriktat arbetssätt.
Du är spelaren som vågar och gör skillnad! Tidigare har du arbetat i liknande roller och vill nu kliva på och leda HEROK i sin etablering i Jönköping. Det är av stor vikt att du har rätt erfarenhet för att ha kunskap och en inblick i hur branschen fungerar. Som person uppvisar du stort mod, engagemang och driv.

Om HEROK
HEROK är framtidens affärspartner för allt inom uthyrning - så som liftar, truckar, bodar och byggmaskiner. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster och ses som en komplett partner inom bygg-, mark- & anläggningsbranschen samt industrin. HEROK jobbar mycket med arbetskulturen och har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke där värdegrunden är lojalitet, samarbete och engagemang.

HEROK har sitt huvudkontor i Örebro. Förutom att vi nu öppnar i Jönköping finns HEROK i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm, Mora och Rättvik, samt via ombud på flertalet ställen i Mälardalen. HEROK har idag ca 70 anställda och omsätter ca 300 mkr, men målsättningen är hög och planen är att vidare-utveckla verksamheten på befintliga orter samt expandera till nya.

Information och ansökan
Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos HEROK.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefonnummer +46 (0)73-383 28 85 e-post: axel.johansson@axoconsulting.se Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.varbi.com
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (7 dagar kvar)