Väktare sökes till stationär kund i Jönköping

Väktare sökes till stationär kund i Jönköping

Arbetstider: Varierande
Tjänsteställe: Jönköping
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarstagande och empatisk, och som tycker att hänsyn och ärlighet är viktigt. Vi ser gärna att du har grundläggande gymnasiekompetens eller motsvarande, behärskar svenska och engelska både i tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga. Det är även viktigt att du har god fysik och är psykiskt stabil. Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kunder som med kollegor.

Utöver ovan är våra grundläggande krav att du är ostaffad, 18 år och drogfri samt har ordnad ekonomi.

I rollen som väktare hos vår kund arbetar du med många olika uppgifter såsom rondering, larm, kameraövervakning besöksmottagning, kort- och nyckelhantering. Du är ansiktet utåt och den första person som kunder och besökare träffar. En väldigt viktig roll som inte minst är viktig i syfte att upprätthålla kundens säkerhet och se till så att ingen obehörig kommer in i lokalerna. Det innebär även mycket bilkörning så körkort är meriterande.

Stor vikt kommer läggas på serviceinriktat engagemang till denna kund. Kunden kommer även delta i urvals processen.

För den här tjänsten krävs:
- väktarutbildning (VU1+ VU2)

Meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, tidigare arbetat med stationär kunder där mycket servicemind krävs, tekniskt kunnande, erfarenhet av självständigt arbete samt av natt- och skiftarbete.

Vår verksamhet pågår dygnet runt, året om och kan innebära långa pass och obekväma arbetstider. Avarn Security erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet. Eftersom AvarnSecurity är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

Sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.

Vi vill ha din ansökan senast 2021-03-01

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, "säkerhet och ansvarstagande i världsklass".
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (35 dagar kvar)