Sommarjobbare med brinnande bilintresse som fordonstestare

Sommarjobbare med brinnande bilintresse som fordonstestare

Just nu söker vi dig som vill arbeta med fordonstester av begagnade bilar på Atteviks i Jönköping. Atteviks är en av de större aktörerna på begagnatförsäljning, då vi säljer ca 5000 begagnade bilar om året. Alla våra begagnade bilar skall testas och varudeklareras enligt MRF:s standard.

Vi söker därför en sommarjobbare med möjlighet till förlängning då vi ständigt växer. Just nu håller vi på att öppna en ny anläggning för ŠKODA i Jönköping.

Krav för tjänsten: Körkort B

För att trivas här ska du vara arbetsam och gilla att arbeta i ett högt tempo och brinna för att ge så god service som möjligt. Du har en god förmåga att bemöta och arbeta med olika sorters människor. Arbetet ställer krav på att du är noggrann, initiativtagande, kan jobba självständigt och har ett intresse av bilar samt alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Det är meriterande om du har fordonsbakgrund, studerat fordon på gymnasiet etc. eller arbetat med fordon tidigare. Du har även god datavana och stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.
Mer info
Kontaktperson TeamTailor
Email Mejla TeamTailor
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 30 juli (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, Skoda och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.