Skadetekniker/skademontör Skadeverkstad Jönköping

Skadetekniker/skademontör Skadeverkstad Jönköping

Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba i ett framgångsrikt företag? Vi söker nu en skadetekniker/skademontör till vår Skadeverkstad i Jönköping.

Om tjänsten

Som skademontör/skadetekniker kommer du att demontera samt montera karosseridetaljer. Byta ut skruvade karossdetaljer och justera dessa korrekt, med känsla för passform och kvalitet. Utföra enklare ytriktningar av skadad plåt. Vi ställer inga krav på erfarenhet eller utbildning i denna tjänst utan praktiskt handlag med bilintresse och motivation till att lära är våra krav. Chans till att utvecklas och utbildas till bilskadetekniker är stor för den som visar viljan och har rätt inställning. Då utbildas och certifieras man såväl internt som externt.

Vem är du ?

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi tror att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

B-körkort är ett krav.

Vad kan Atteviks erbjuda dej ?

Du får genom anställning hos Atteviks möjlighet att arbeta med en av de ledande aktörerna inom bilbranschen och bli en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vill du veta mer om tjänsten ?

Skicka ett mail till Johanna Hultenius på johanna.hultenius@atteviks.se.

Sista ansökningsdag är 2022-06-22. Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 aug 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.