Säljare Jönköping

Säljare Jönköping

Vill du jobba i ett vinnande team? Ja då är du välkommen med att söka tjänsten som säljare för Volkswagen i Jönköping.

Arbetsuppgifterna:
Ditt huvudansvar blir att söka upp, bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du arbetar långsiktigt och sätter kunden i centrum. Du kommer att driva försäljningsprocessen framåt till ett avslut, leda säljaktiviteter, demonstrera bilar, lämna produktinformation, provkörning och avtalsskrivning. Du kommer att delta på och ordna olika kundevent.

Tjänsten innebär försäljning av både nya och begagnade bilar, offerera, leverera och följa upp affären. Du kommer att ansvara för hantering av inbyten och prissättning som sker i samråd med försäljningschef. Du kommer även ha ett budgetansvar.

Kvalifikationer:
Som person är du engagerad och har en stark känsla för affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga kundrelationer. Du har ett stort eget driv och trivs i en roll med högt tempo samt är van att arbeta mot uppsatta mål med ett lönsamhetsansvar. Du behöver vara strukturerad i ditt arbete.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska både vad det gäller tal och skrift. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum. Har du erfarenhet av försäljning och relationsskapande försäljningsarbete är det meriterande. Körkort B är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Jönköping.

Ansökan och frågor:
Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår försäljningschef, Alexander Kylerud på alexander.kylerud@atteviks.se eller telefon 036-348827.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15/8 . Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 okt 2022 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.