Reservdelspersonal

Reservdelspersonal

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som reservdelsman/kvinna kommer du främst att arbeta mot vår allmänverkstad med beställningar och utlämning av reservdelar till våra tekniker samt arbeta med övrig administration. I jobbet som reservdelsman/kvinna ingår även andra arbetsuppgifter som t.ex. inventering och viss försäljning mot externa kunder. Din dag kommer att vara varierande i en tempofylld miljö där toppservice mot våra interna och externa kunder är nyckelordet. Du kommer även att leverera beställt gods till våra samarbetspartners, så B-körkort är ett krav.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för service på ett positivt och lösningsorienterat sätt. Du bör ha en god administrativ förmåga och teknisk förståelse. Tidigare erfarenhet från service och bilbranschen är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. God datorvana är ett krav.

Vad kan Atteviks erbjuda dig?
Du får genom anställning hos Atteviks möjlighet att arbeta med en av de ledande aktörerna inom bilbranschen och bli en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Frågor och ansökan:
Är du intresserad av tjänsten och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår Teamchef Anders Claesson, 036-34 88 12 eller anders.claesson@atteviks.se.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15/4-2019. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Transport, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 maj (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, Skoda och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2,5 miljarder och har ca 450 anställda.