Ekonomiassistent till leverantörsreskontra

Ekonomiassistent till leverantörsreskontra

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på flera orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen. Verksamheten är uppdelad i två fristående bolag: Atteviks Personvagnar och Atteviks Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 000 MSEK och har ca 450 anställda.

Vill du veta mera om oss är du välkommen att besöka vår hemsida, www.atteviks.se

Fordonsbranschen står inför en mängd utmanande och spännande möjligheter som nya fordonsplattformar, elektrifiering, alternativa drivmedel, självkörande fordon och ökad digitalisering.

Till vårt team på moderbolaget Atteviks Bil AB söker vi nu en ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontrahantering. Teamet består av 20-talet kollegor som arbetar med ekonomi, HR, marknad samt IT gentemot våra verksamheter på Atteviks PV och Atteviks LV. Våra system för leverantörshantering är Visma och Palette. Tjänsten rapporterar till Ekonomichefen för Atteviks Lastvagnar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leverantörsreskontra med fakturaflödeshantering, betalningar och påminnelser
  • Månadsavstämningar
  • Delaktighet i olika projekt gällande exempelvis utveckling/utökning av e-fakturor etc.
  • Stöd och hjälp med att utveckla, effektivisera och automatisera våra processer och vårt arbetssätt
  • Support gentemot våra dotterbolag
  • Leverantörskontakter
  • Stöd till internservice
Dina kvalifikationer:

För att lyckas ser vi att du erfarenhet av ekonomi med liknande arbetsuppgifter i ett medelstort eller stort företag.
Du behärskar Officepaketet och har god IT-vana. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Din personlighet:

Vi söker en kollega som drivs av att medverka till ständig förbättring. Du har ett starkt driv som du kombinerar med ditt affärsmässiga förhållningssätt, din kommunikativa förmåga och professionella bemötande. Det är viktigt att du har ett metodiskt tillvägagångssätt och är självgående i din yrkesroll; du ser helt enkelt vad som behöver göras. Du är prestigelös och trivs med operativa arbetsuppgifter. Vi förutsätter att din personlighet motsvarar våra värderingar långsiktighet, ordning och reda, lyhördhet och respekt.

Vi ser fram emot din ansökan !

I denna rekrytering samarbetar Atteviks med Stella Rekrytering. Information om tjänsten lämnas av Daniel Segerfeldt, 036-35 48 41 eller Jessica Schedrin, 036-293 56 73. Du ansöker till tjänsten via stellaab.se senast 2022.10.10, löpande urval praktiseras i denna rekrytering varvid vi önskar din ansökan snarast.
  • Heltid, tillsvidareanställning
  • Placeringsorten är Jönköping
  • Tillträde enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Daniel Segerfeldt
Telefon 0706702585
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett kvalitetsbegrepp sedan 1945

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, Skoda, Cupra och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två fristående bolag: Atteviks Personvagnar och Atteviks Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping.

Koncernen har en omsättning på ca 3 000 MSEK och har ca 450 anställda. Atteviks Personvagnar har en omsättning på ca 2 500 MSEK och har ca 280 anställda.

www.atteviks.se