Biluthyrare Europcar

Biluthyrare Europcar

Vill du vara med och driva vår uthyrningsstation i Jönköping? Har du erfarenhet inom försäljning och service? Om du dessutom gillar bilar, så har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Som biluthyrare är du en del i stationens dagliga drift. Du kommer att ha mycket kundkontakter som du finner glädje i att alltid hjälpa på bästa sätt. Dina arbetsuppgifter kommer förutom att hyra ut bilar bestå av att städa-, tvätta och leverera bilar samt vara behjälplig över telefon och e-post.

Kvalifikationer
För att passa in i rollen har du intresse av försäljning och brinner för service. Du är van att ha kundkontakt och uppskattar verkligen att möta människor i olika situationer där du kan hjälpa dem och överträffa deras förväntningar.

Vi söker dig som gillar utmaningar och förändringar i mobilitetens värld samt vill vara en viktig del på vår station i Jönköping. Affärsmässig, serviceinriktad och förtroendeingivande är egenskaper hos dig som vi värdesätter. Du trivs i kundmötet, drivs av att skapa kundnöjdhet som du vet är nyckeln till framgång. Du är trygg i dig själv, kommunikativ och stresstålig. Du är bra på att samarbeta och är en fena på att bygga och förvalta relationer, både internt och externt. Du är prestigelös och gör det som krävs för att bidra till vårt mål att överträffa kundens förväntningar.

Erfarenhet från biluthyrningsbranschen eller från servicenäringen, t.ex. butik, hotell, eller restaurang. Du innehar en gymnasieutbildning. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt mycket god IT-vana i Microsoft Office. Självklart har du körkort med minst behörighet B.

Start omgående eller enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Europcar är ett framgångsrikt, internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Vid frågor om tjänsten mejla ted.harrysson@atteviks.se.
Mer info
Kontaktperson Tony Petersson
Telefon 036-34 89 37
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.