Administratör intern-/begagnatverkstad

Administratör intern-/begagnatverkstad

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som verkstadsadministratör kommer du ha en central roll i teamet för intern-/begagnatverkstaden där du bland annat kommer administrera flödet av begagnande bilar, boka besiktningar, fotografering av bilar, transportera bilar mellan våra orter samt andra administrativa uppgifter.

Vem är du?
Vi söker dig som är social, van vid att hantera många bollar i luften, god administrativ förmåga samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

God PC-vana och B-körkort är ett krav, meriterande är om du har fotografering som intresse.

Vad kan Atteviks erbjuda dig?
Du får genom anställning hos Atteviks möjlighet att arbeta med en av de ledande aktörerna inom bilbranschen och bli en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Ansökan och frågor:
Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår Service Group Manager Tony Petersson via mail tony.petersson@atteviks.se eller på telefon 036-34 89 37.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30/6-2022. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Kontaktperson Tony Petersson
Telefon 036-34 89 37
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.