Teamledare Atteviks däckverkstad

Teamledare Atteviks däckverkstad

Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba i ett framgångsrikt företag? Vi söker nu en teamledare för vår däckverkstad i Jönköping.

Om tjänsten
Som teamledare kommer du att ansvara för driften av däckverkstaden. I ditt dagliga arbete så kommer du bl.a. att leda och fördela arbete, göra inköp, försäljning, ta hand om både våra interna och externa kunder m.m. Du kommer även att vara ute i verksamheten och hjälpa till med driften av verkstaden. Tunga lyft förekommer. I skrivande stund har vi ca 1270 kunder på vårt däckhotell. Vi säljer även lösa däck, fälgar och kompletta hjul.

Vem är du?
Vi lägger stor fokus på både våra interna & externa kunder. Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du behöver vara strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av däckbranschen och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Du som söker har utbildning inom fordonsteknik, däckbranschen eller liknande. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vad kan Atteviks erbjuda dig?
Du får genom anställning hos Atteviks möjlighet att arbeta med en av de ledande aktörerna inom bilbranschen och bli en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vill du veta mer om tjänsten?
Skicka ett mail till Patrik Davidsson på patrik.davidsson@atteviks.se.

Sista ansökningsdag är 31/5-2022. Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atteviks.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, SKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.