Skadeverkstadspersonal

Skadeverkstadspersonal

Atteviks skadeverkstäder i Nässjö och Jönköping behöver förstärka upp med flertalet tjänster inom bilskador.

Brinner du för bilar, härliga kollegor i ett starkt och vinnande team, tveka inte att söka någon av nedan tjänster.

Skademontör:
Demontera samt montera karosseridetaljer. Byta ut skruvade karossdetaljer och justera dessa korrekt, med känsla för passform och kvalitet. Utföra enklare ytriktningar av skadad plåt. Vi ställer inga krav på erfarenhet eller utbildning i denna tjänsten utan praktiskt handlag med bilintresse och motivation till att lära är våra krav. Chans till att utvecklas och utbildas till bilskadetekniker är stor för den som visar viljan och har rätt inställning. Då utbildas och certifieras man såväl internt som externt.

Bilglastekniker:
Som bilglastekniker på Atteviks blir främsta uppgiften att byta ut skadat bilglas. Med detta följer kalibrering av de system som störts efter utfört arbete. Man styr och planerar sin dag med stort eget ansvar. Utöver detta ska man kunna vara behjälplig och stötta upp som skademontör. Tekniskt och praktiskt kunnande samt intresse och motivation till lära och utveckling är ett krav. Meriterande är tidigare erfarenhet inom bilglasteknik.

Bilskadetekniker:
Här söker vi dig med utbildning eller år av erfarenhet inom karosseriskador. Du kan processen från början till slut. Du vet vikten av att på rätt sätt reparera en skadad bil med nutida reparationskrav. Vi kommer omgående starta en utbildningsplan för dig via generalagenten Volkswagen Group Sverige som kommer ge dig behörigheter och certifiering att kunna jobba med strukturella skador på VW, Audi, ŠKODA och SEAT.

Skademekaniker:
Vi står dagligen inför avancerad teknik i våra karosskador.
Säkerhetssystem ska bytas, motordetaljer skadas, hjulupphängningar, hjulmätningar, kalibrering av olika system, elbilar, uppdateringar, AC, listan kan göras lång. Som skademekaniker hos Atteviks kommer du arbeta med främst mekaniska arbeten kring våra krock- och lackskadade personbilar samt lätta transportbilar. Du kommer få en varierande vardag där ingen dag är den andra lik. Du planerar och styr din dag ganska fritt med stort eget ansvar. Du ska även klara av att byta skruvade karossdetaljer och justera dessa korrekt, med känsla för passform och kvalitet.

Volkswagengruppens bilprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsterna maila skadeverkstadschef Magnus Wideson på magnus.wideson@atteviks.se eller ring 0380-556321.

Sista ansökningsdag är 2019-05-31 . Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atteviks.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, SKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.